Nurul Sayang Kamu: KENAPA DARA?

KENAPA DARA?


Sepanjang 2 tahun lebih meniaga VCO ni, tak pernah lagi orang tanya:

"Kenapa dipanggil minyak kelapa dara?"

"Macam mana nak tahu kelapa ni masih 'Dara' atau tak?"

Tertunggu-tunggu jugak soalan macamtu tapi nampaknya takde sorang pun nak tanya. Ke takut nak tanya soalan pelik pelik? Hahaha.

Oklah. Sebab apa DARA?

DARA tu merujuk kepada proses pembuatannya yang tak gunakan kaedah haba & pemanasan. Dia fresh, minyak tu keluar sendiri melalui proses yang natural daripada pati santan yang berkualiti tinggi & kelapa yang belum keluar tunas. Faham ke faham? Tak faham takpelah. Hehehe. 😂😂😂

Jangan salah tafsir. VCO ni bukan daripada air kelapa taw! Sebab tu VCO ni boleh diamalkan sejak awal kandungan lagi. Tak memudaratkan & takde enzim yang boleh trigger contraction. Kalau air kelapa tu yes, sifatnya tajam. Awal pregnant jgn minum air kelapa, hujung-hujung takpe.

Gunakan tanpa was was okay?

Order & consultation:
Nurul
011-26120912
Stokis VCO D'aura
#sayajualvcodaura
#satuproduksejutamanfaat

0 ORANG KRITIK: