Nurul Sayang Kamu: Ape khabar agaknye ye boyfren lama saya tue?? Agak-agak dah ade makwe ke belum? hurmm..

Ape khabar agaknye ye boyfren lama saya tue?? Agak-agak dah ade makwe ke belum? hurmm..

Saya cume ade masa beberapa saat je nih nak update blog..ohh goosshh!! sempat ke tak sempat nie..train dah nak sampai..lalala~ *gigih menipu di malam hari..hoho* tak kisahlah..penatlah study..huk3~ sumpah rase nak termuntah..tengok tulisan kejap besar kejap kecik..aduiihh! teringat zaman skola dulu..sebabkan dulu blaja akaun, so hari-hari ngadap remote tv..erk? eh, bukanlah..ngadap kalkulator..weehuu~ picit-picit 1 2 3, punca kuasa dua..ohh, tak sia-sia saya memicit sepanjang 5 tahun blaja at last dapat A1 jugak addmath!! *haha..tipu lagi sekali..kah3~* insaf-insaf.. dulu saya selalu fail addmath, paling sikit saya pernah dapat 9 markah per 100..

Sebabnye cikgu yang ajar saya addmath asyik mengandung je..kejap-kejap mengandung..masuk class je mengandung..keluar class pun mengandung..asal jumpa je cikgu addmath tue mesti tgh mengandung..hurmm..kaitannya dgn saya fail addmath?? yela, satu sebab asal masuk class je bawak pembaris panjang satu meter tu, langkah setapak je kat class paaapppp!! pukul meja boyfren saya..*time tue saya tgh cinta monyet, boyfren saya duduk depan sekali sebelah pintu, so asal class addmath je meja dia jadi mangsa cikgu tue*

Ohh, lupe plak nak state nama cikgu addmath saya, nama cikgu tue Azah, bukan Azah Elite taw..Puan Norazah Azan..ngeee~ orangnye comel, perut dia pun comel..hihi..opsss!! maaflah cikgu, tetibe saya rasa seronok pulak nak share tentang diri cikgu kat sini..halalkan ye ilmu yang saya dah blaja tue?? huhu..yela, orang mengandung nie kan sensitif, emosi pun tak stabil sgt..so, asyik marah-marah je..saya paling takutlah bile class addmath..dup dap dup dap je jantung nie..(*_*)


Sebab kedua Cikgu Azah nie suke sgt suruh student dia jawab soalan kat whiteboard..so, semua orang kene ready..saya paling tak suke part kene g depan tulis jawapan..yela, kalau salah nanti malu dengan boyfren..haha..perangai tak senonoh betul..hoho~ tapi saya ade taktik baik punye!! asal dia start suruh tulis jawapan kat depan, time tulah saya bangun mintak izin nak g tandas!! hehe..~ kat tandas saya budget time baik punye..haha..sebab tue lah tak pandai addmath!!! wee..~ nasib baik addmath time spm dapat kepujian, nak kate gempak taklah, tapi puas hatilah..=) hehe.. ;p



ni gambar waktu form saya form 5..
nampak tak saya dengan boyfren saya?? duduk sebelah-sebelah..
tak boleh berenggang langsung..tgh hot lah katekan..haha
time nie saya jadi penolong ketua kelas..hebat jugak kan??



haaa!! gambar kat atas nie time saya form 3..
cube teka mane satu saya??

haha..mestilah yang paling comel.. ;p
kalau nak taw class nie class 1st..kire class budak pandailah..
sebab tue class nie lelaki cume seciput je..
time ni saya pandai lagi..dah naik form 4 terus tak pandai..hehe..

hurm..okelah..tetibe plakkan mengimbau kenangan time skolah..huhu..rasenye dah banyak masa saya terbuang nie..ohh, lupe nak mention kat sini yang next week adalah minggu shopping bagi saya!!! yeeyy!! lagi-lagi bile my sis dah dapat offer untuk further her study dekat Uitm Shah Alam.. pasni tak tawlah ape lagi yang dia akan borong untuk sesi perkuliahan dia..agak-agaknye semua barangan dia satu set berwarna merah jugakkah? *time matrik dulu, barang dia sume warne merah!!* hoho..saya pun nak tumpang sebaldi jugak..haha..tetibe jerk!

oke-oke..masa untuk sambung study! esok saya final exam untuk short sem nie..sok jugaklah ari penutup untuk saya bergelar student tahun 2 kat UKM..welcome final year!! hoyehhh!! nite semua..wish me luck!! daaaa..~

with love. Berys. ;p



22 ORANG KRITIK:

Lepat Pisang said...

kadang2 teringat zaman sekolah dulu..penuh warna warni..he..he..

B.E.R.Y.S said...

lepat:taw takpe..bile dah study kat U nie, barulah rindu zaman skola..huk3~ time skola dulu malas pulak rasenye nak blaja..tue saya, tak taw lah plak en.lepat..hehe ;p

IERA HAJERAH AZMAN said...

kecik kecik dulu I malas skolah :| tak penah ada boifren same skolah n tak byk memori sekolah.sangat tak faham nape org suke pileh I jadi penolong kelas. Skang ni I dah lupe sape sekelas dgn I time form 5 T_T

Khairie Hisyam said...

Alahai Nurul...tajuk tuuu memang! Haha :D

Best2 kenangan zaman skolah kan. Dulu time skolah tak sabar nak besar, dah besar2 taknak jadi besar pulak. Isk

B.E.R.Y.S said...

khairie:haha..saje je nak wat gempakss!! wee..~ tula, pelik2xkan? hehe..time skola nak keje time keje nak skola..haha..;p

iera: haha..boleh pulak ye camtu?? kenangan manis time skola sepatutnya tak boleh dilupekan..macam2xlah jadi time skolah..nak cite semua mmg tak cukup masa..hehe..;p

sherah said...

owwhh kecik2 dah gatei nooo hamboiii ;DD

B.E.R.Y.S said...

sherah:ehhh..manede kecik time tue..haha!! muda remaja taw!! auuww! huahua..~ lallaa.. ;p

Anonymous said...

Kate nk tido..

B.E.R.Y.S said...

anonymous: saya rase cam tahu je sape!! issshh! yela2x, tgh dodoikan blog nie..huhuhu..nite ye!! ;p

Anonymous said...

sape? cube msg org yg diteka.. ngk tul ke x.

B.E.R.Y.S said...

oke jap eh? tunggu msg masuk!! huhu..Ya Allah..hopefully betul..hoho~ gediknye main anonymous..hurmmm... ;p

Anonymous said...

sile tido.. gudluck exam..

B.E.R.Y.S said...

haha!! tepat skali tekaan saya!! yesss!! nite sumenye..hoho~

Dr Zahau said...

hah..kelakar..
plg best..
taktik masuk toilet..bijak2..hah..=)

B.E.R.Y.S said...

azhar:hohoh!! sayakan pelajar pintar, mestilah byk taktik..mari menuntut taktik2x berguna dari saya..lalallaa..~ haha ;p

Dr Zahau said...

hah..sbnrnya 2x5 je la dulu..
seb baik towards nk spm tu dpt hidayah..hah..seryes klaka bila pikir balik..

B.E.R.Y.S said...

azhar:ohh ya?? waahh!! 2x5 pun, blaja sampai oversea gak..hehe ;p

Dr Zahau said...

hah..
oversea2 gak cik..
kalo da hari2 dok tebyang roti canai..susah gak..hah..

eh btw..penguin bnyk time winter ni..
nak sekor?..comel..hah

Parkcheek Chun Li said...

mslshnye gmbr x jelas....hahaha

kahak cair said...

nice one.. gud

B.E.R.Y.S said...

azhar: waahh! byk penguin ke? bolehlah post ke m'sia sekor??

chun li: errmmm..dah tu je gmbr yg ade..hehe =)

kahak cair: apeke name lah..euuww! haha.. thanx! ;p

Anonymous said...

The 2010 National Elevator Pitch Competition awarded 3
winners and 4 honorable mentions. What words do you use to describe your
business, your products or your services.

Yet not all small businesses are job creators but only those that
are relatively young and expand rapidly during their early stages.


Take a look at my blog post - the design entrepreneur free download