Nurul Sayang Kamu: Cari Jodoh di Library?

Cari Jodoh di Library?

Salam pagi sabtu semua! sape belum bangun cepat bangun! yang tak gosok gigi lagi pergi cepat gosok gigi! eheee..~ jangan gosok gigi pastu tido balik.. itu sia-sia namanya, bukan asiah.. pagi-pagi camni topik ape yang best nak story eh? taknaklah ngumpat-ngumpat.. tak best! pagi-pagi dah buat dosa. mak aihh! :(


Actually, *eceehh! ekceli sudah! ahaha* dekat seminggu dah saya bertapa kat library ni haa, kononnya study.. tapi ape entah yang distudy.. tak paham ah! tapi yang bagusnya bile duk library nih, kerja semua siap! perfect! sebab kat library takde katil macam kat bilik.. tak dapat nak guling-guling..;p


Ade orang suggest, sape nak dapat jodoh rajin-rajinlah pergi library.. erk? betul ke? tak tau lah sejauh mana kebenarannya kannn? nak try gak tengok! dapat tak jodoh dalam waktu terdekat nih! ahaha. gelenyah! maybe kalau duk sorang-sorang pastu tetibe ade mamat datang mintak nombor phone. oh! itu jodoh mungkin? tapi dah dekat seminggu nih takde pun org mintak no.phone? eheee.~ (*_*)


Inilah Library UKM..
nampak tak saya dalam library tuh?
*carilah sampai jumpa! ahaha*


okelah, otak tepu dah.. tak tahu nak tulis ape.. nota exam berlegar-legar di mindaku.. ceehh! study pun tak abes lagi senanye.. wish me luck untuk exam tuesday nih! bye korangss! :) salam..

20 ORANG KRITIK:

Anonymous said...

jap g i mtk no. u kat pstl

tgu taw

Aku Hakimy said...

nnt kite jumpe kat library sy mintak numb fon awk... hahahah... tapi bukan nurul syg kamu dah berpunya ke??? ahaha

N U R U L said...

anon: ahaha..cepat2x, nurul tunggu! datang taw! :)

hakimy: hohoho..sudah berpunyakah? berpunyakah sudah?? haha ;p

fatinlullaby said...

aik akk, nakal nmpak. hehehe. :P

Encik Psychopath said...

itu jual muke kt librari namanya.

Anonymous said...

bas rosak da...esok2 boley?huahuahua

N U R U L said...

fatin: nakal sikit jer..haha!

en.psycho: bukan jual muka, betulkan balik niat. nak study! hahahaa.. ;p

anon: oh gitu pulak dah? hurmm..sok pun boleh..gatalnye!

nadiyaya said...

hahhaaa.pic ptsl nak evergreen gila.=P

N U R U L said...

nadiya: haahaa..amek kat google..dah mcm jabatan pertanian jer skali tgk..hahaha :)

Anonymous said...

ha-ah..gatalnye nak tgu2 org mtk no. phone kat lib..huahuahua

Anonymous said...

ha-ah..gatalnye nak tgu2 org mtk no. phone kat lib..huahuahua

N U R U L said...

anon: tak puas hati ler tuh! hisshh!

LaDy DeLLaZ said...

gelenyah! - suka bile nurul sndri yg ckp cmtu.. wahahahhah~!! XD

N U R U L said...

kak dell:hahaha!! saje je test! kekekek :)

Fello Ariza said...

xdek pon nurul kat library.. penat je tggu..hoho

N U R U L said...

fello ariza: ahahaahaha!! dah balik kolej dah :)

bspotgurl said...

agaknya sambil baca buku sambil jeling-jeling mane-mane mamat handsome ek

N U R U L said...

bspotgurl: hohoho..takdelah gitew..haha ;p

shima said...

hehe.kat library leh cuci cuci mata.:)

N U R U L said...

shima: hahhaa..tetttttttttt~ ;p