Nurul Sayang Kamu: SALAH PAKAI PRODUK

SALAH PAKAI PRODUK



Sambungan cerita kenapa suami Nurul sibuk nak makan vitamin dua sekawan ni (Vita C & Vitamin E)

Alkisah masa sebelum kahwin dulu, adelah tersilap pakai satu produk skincare ni. Asalnye kulit husband memang elok dah takde jerawat. Tetiba gatal tangan nak mencuba pakai facial cleanser. Sekali tu tak serasi & makin teruk.

Sampailah hari kitorang nikah, jerawat still banyak lagi kat muka. Photographer nak ambil gambar masa kawen tu pun jenuh cari angle yang cantik biar tak nampak ketara sangat jerawat tu. Huhu. Tengok husband pun memang tak confident dengan gambar dia, asyik cakap "teruknya muka abg".

Masa album gambar siap, banyaklah gambar yang photographer edit kaw kaw sebab nak tutup jerawat punya pasal. Huhuhu. Video kahwin tak pernah upload kat public sebab tulah, hihi.

Alhamdulillah. Start lepas kahwin tu memang dah stop tak pakai produk skincare ape-ape langsung. Now dah 4 tahun and yang tinggal cuma bekas jerawat and adelah blackhead, whitehead sikit. Jerawat senang je nak naik kalau husband stress. Hehe.

So that, Nurul suggestlah kat husband untuk consume Vit C and Vit E Shaklee ni. Nanti sebulan dua lagi Nurul up testimoni husband pulak after consume Vit C and Vit E ni. 

VITAMIN C PLUS :
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi &
pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda
penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant

VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda
dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut & masalah
jerawat
🌸 Manggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan

 

Mana-mana isteri yang suami dia ade masalah yang sama macam husband Nurul ni, bolehlah ikhtiar dengan Vit C and Vit E. InsyaAllah, bertambah hensem suami uolss lepasni. Haha.
Whatsapp Nurul untuk purchase. Thanks! πŸ’•

Regards,
Nurul
011-26120912
Your Health and Beauty Consultant

INSTAGRAM : SUPPLEMENTSTORY
FACEBOOK PAGE : BLOG NSK

0 ORANG KRITIK: