Nurul Sayang Kamu: Perasaan sehari menjadi hooowwwttt! oh! pelisss! off record! ;)

Perasaan sehari menjadi hooowwwttt! oh! pelisss! off record! ;)

Nak jerit kuat-kuat! boleh takk?? korang jangan risau! tak keluar pun suara saya ni dari speaker laptop korang..wuhuuuu~ kalau kuar pun ape nak takoott..bukan suare hantu pun..hohoho..mata sangat mengantuk tapi takpe, gigih jugak nak menaip lantaklah tak kire nak jugak haiihh suka hati lah kannn.. ;/


Entah, malam ini sangat happy after for the whole day saya sangat sedih! ggrrrr!! bufday girl sedih ape kes?? huh! terase bangga sekejap bila arini saya sudah berumur 21 tahun 1 hari..eheee..~ batak kann? alaaaahh, takpe! sehari je pun nak bangga..mehla nak story sikit detik-detik cemas tiap kali ulang tahun kelahiran menjelma. :)


*Prank!* Haaa..! tak suke perkataan ni!


Bile sebut sekali, bunyi macam pinggan pecah jatuh ke lantai.. bile sebut 2 kali bunyi macam banyak pinggan-pinggan jatuh ke lantai dan pecah. bile sebut 3 kali, korang pandailah nak kire kannn brape jumlah pinggan yang jatuh ke lantai lalu pecah berderai?


Kebetulan jiran sebelah bilik pun birthday die same jugak dgn saya, so kitorang mmg dah couteam baik punyelah, pakat dah kunci bilik duk diam-diam kat bilik..yela, takoooott weyh kalau kene baling dengan telur tembelang ke telur itik ke tak sanggguuppp ohh pelisslah jangan buat kat saya even sekali! siaplahhhh!! gggrrrrr!! kesianlah dekat jiran depan bilik cik shyda_bee yang ketoookkk banyak kali pintu bilik..kitorang takkan bukak tak kisahlah sape pun korang yang duk ketokkk!! tapikannn, mcm sebelum-sebelum ni saya dah cakap yang hati saya nie lembut tak boleh lah bertindak kejam sembarangan kat orangkann, so saya pun bukaklah slow-slow..eheee..~ 1st thing tengok tangan dia, ade telur ke tepung ke..hahaha..kesian kau shydaaaa!! maaflah yerk! :)



Teringat waktu kat matrik, bile sehari nak birthday je semua kengkawan duk pakat tak nak tegur saya hiisssshh! selalu kalau time mandi memang bersembang tak ingat dunialah macam shower tue hak milik mutlak tapi sebab birthday je semua berubah..kononnya nak prank kan saya ni laaa..eceeehh! semua buat muka masam stok durian diperam wat tempoyak tuu! hisshh! lempang baru taw! ohhhoo..jahatnye! takpe korang! sabar jela kann..tahu dah korang nak wat surprise! oh mak kau terkejut den! *terkejuuttnyeee..aloloooo..* mmg best, kononnya malam tue semua pelajar kene turun bilik tv ade perjumpaan tergempar dengan warden blok..mak aiihh!! cuak jugak ni..warden pun join skali ke nak prankkan saya nie, lebih nampak! takpe2x..layan jelaaaa..ape pun mmg best!! suke senanye surprise! cume tak suka kalau kene baling tepung+milo+nescafe+bedak+stokin+sabun+telur: memangbusukgila!!



thanx semua untuk arini..takde ape nak cakap cuma best sangat!! untuk seseorang yang buat saya sedih for the whole day, fine! geram tahu takkk?? tapi skrg, dah boleh senyum dah! thanx yah! :) nak wish jugak dekat kembar-kembar saya Lady Dellaz Dalila (kakak felo), Ira Fashua ( Jiran sebelah bilik), Abg Kekek, (tauke perfume & tauke tshirt, sape wish kat dia ni dpt free tshirt! haha..) Musa Suparman, (kembar saya dari kitorang lahir memang time kat hospital katil memang sebelah-sebelah, rumah dekat-dekat, sekolah sama-sama),Kak Husna Azman, Abg Syafiq etc, happy bedaaayyy!! :)




no komen..! hoho..

Okelah, gambar birthday kemudianlah! bye! ngantuksss! nite semuaaaa..!

With love, Berys~

8 ORANG KRITIK:

houri89 said...

hihihi..memebr penah kena air sebaldi cmpur bedak.sabun,nescfe n milo..syampu,perfume..hihi rumate msa matrik dikenakan dgn kwn2 yg len..dia tetap senyum..haha bestt..cian dia.. =) hepy bufday dayah for the second wish..hihihi

que said...

huhu.. diraikan.. bes kene prank?
cool eyh..

N U R U L said...

houri: hahaa..taw takpe...mmg busuk sgt ramuan ajaib tuh! hahahaa..:) kalau dah terkena layankan jelaa..thanx!! :p

~SukEMakAn~ said...

epi besday!

N U R U L said...

que: heee..mula2x marah tapi last2x happy gila!!

sukemakan: thanx wish! ;p

asyraf_yup said...

ala skli skale an....
hehehe..
tp itu sme kngn if duk kt kolej...
hahaha

N U R U L said...

asyraf: hiks!! yea, tula pasal..skali skale..dah mmg tu gaya bebudak u sambut bufday..best! kwn2x ramai! :)

Anonymous said...

happy belated brthdy... knp la bodoh nye sy ni bfdy kamu pn sy lupa... haishhh