Nurul Sayang Kamu: Sheshawwwllsss..

Sheshawwwllsss..

Korang nampak tak ape benda dalam gambar nih?



semestinya korang nampak objek berwarna oren bukan?

ohh iyaa..ini namanya beg! sudah semestinya beg bukan dapur gas..bukan juge televisyen..mangkuklah sape yang cakap ini televisyen! hoii, butakah?


******

masalahnya sape punye beg nie? semestinya bukan korang punye sebab beg ni "haku" yang punye! hohoho..*gelak besar-besar!!* selalu saya bawak beg ni pergi kem motivasi *fuyoohh!*, tak pun pergi camping kat hutan..pergi kuliah je tak pakai beg nie..gile ke ape pergi kuliah nak pakai beg cenggini..huahua!! tapi jangan tak tau time saya sekolah arab dulu ade sorang mamat nih die bawak beg balik kampung pergi class..tak caye sudah! beg colour biru..ingat lagi! hahaha.. ;p


motif saya citer pasal beg nih? ohh iyaaa..ohh mengapa dari tadi saya beriya-iya nih? *penangan minah indon dekat library tadi duk menyembang jer "iyak iyakkk"..mak aii geram betul!* senanye beg ni sekarang saya gunekan untuk simpan segala macam jenis bagai shawlssss..!!






sape nak? i bagi free jer!!

******

sekarang saya dah tak pakai dah shawlss, pashmina, selendang,
lagi ape lagi name die..

sebab sekarang i dah berpunyeee..huahua!! boleh tak cakap camtuh? tak payah nak bergaya-gaya lagi..eceewwaahh! takdelah, gurau je! behave behave.. ;)


sebab sekarang dah malas nak melilit-lilit..saya cari something yang simple tapi kene dengan citarasa saya..dulu kalau pergi class pakai selendang, malam tu kene set mind awal-awal esok pagi kene bangun cepat sebab nak melilit..haha..sekarang tidak lagi..asalkan niat saya betul, cukuplah ape yang saya pakai..ye dakk?? entahlah, rasenya macam tengok orang sekarang pakai tudung sebab nak bergaya, nak menunjuk, bukan sebab nak tutup aurat..takut jugak kalau niat saya dah larikkk..ohh! mintak dijauhkan.. :) terima kasih dekat orang-orang yang banyak nasihatkan saya nih.. terharu!! ape pun terpulanglah niat masing-masing, sendiri niat sendiri tahulah kannn??

kepada yang bertudung, kekalkan yea? kepada yang asyik on off on off cubelahhh onnnnkaannn selalu..hee~ bertaubat jommm sebelum pintu taubat tertutuupp rapatt-rapatt!

salam sayang! berys~

15 ORANG KRITIK:

LaDy DeLLaZ said...

akak nak!! hahahah..
nak yg jenis tebal2 cm shawl, selendang, pashmina yg leh cover badan kalo sejuk.. wahahhahaa~ XD

yanafia said...

nak jugakkkkkkkkkkkk
yg kain jojet ke yg ptg selain pashmina
huuuuuuuuu
ini seriussss

Anonymous said...

ooooooo...jd lau xde punyer, kene la bgaye2 ye??

nape??

len mcm je mksd tsirat tuh..huahua

Eyra Gadis said...

nak bagi free betul2 keeee? meh ira nak. hihihihi. :). pakai shawl, pakai ape2 pun, janji niat betul sebab nak tutup aurat kan nurul? :]

Eyra Gadis said...

nak bagi free betul2 keeee? meh ira nak. hihihihi. :). pakai shawl, pakai ape2 pun, janji niat betul sebab nak tutup aurat kan nurul? :]

N U R U L said...

kak dell: hahaaaa..bolehhhh..ade banyak nih..tak taw nak simpan kat mane dah..huhuhu

kak yana: beressss! nanti nurul bukak kaunter kat foyer..heeeee.. :)

anon: haha..bergurau jelah..

eyra: bolehhhh..meh eyra datang amin amek shawlllsss..~

Eyra Gadis said...

eh2 nurul siyes ke? kalau siyes esok jugak ira amek. hahaha. free kan kan?

Ery Farieha said...

NAK2!!

nak tengok la design :D

N U R U L said...

eyra: ambooii, laju jer dia..haha..boleh boleh.. ;)

ery: haaa, nih lagi sorang..hahaha..

Makbed said...

saya suka pashmina....!!!! nak nak nak..

pa kate awak wat give away... meriah sket.

N U R U L said...

makbed: tulah, cadangnye nak wat camtuh! macam best je kannn!! thanx for ur suggestion! insyaallah..:)

cikWawa ORKID said...

nurul..wawa pun nak la..hehehe

N U R U L said...

wawa: heeee..mahu ke?? bolehhh..datang amin amek..hehe :)

Shikin Ismail said...

shawls tu semua cantik!! ;)

N U R U L said...

shikin: heheee..thanx!! ;p