Nurul Sayang Kamu: Selamat tinggal shoutmix box. wuhuuu ;(

Selamat tinggal shoutmix box. wuhuuu ;(

Salam semua. oke, memandangkan ade orang yang duk gatai tangan main-main saya punye shoutmix box kat belog nih, maka secara rasminya arini saya akan remove shoutmix tuh. sebab saya taknak timbulkan salah faham dekat kengkawan blogger yang lain. sory semua. kalau nak tingglkan jejak ke ape ke komen jela kat mana-mana, nanti nurul balas kunjungan tuh oke? hehe.


*****

Dan kepada "si gatai tangan" tuh, janganlah buat camni oke? tak baik tau. Ingatlah, sebab tindakan kau yang menyamar sebagai "nurul" dan letak link blog nurul kat shoutmix tuh, kau boleh wat benda ni jadi salah faham. Kalau kau tak puas hati dengan aku kau bolehlah face to face. Kalau takut sangat, tulislah surat layang ke, post kat aku. nanti aku postkan hadiah special untuk kau. oke? aku tak suke dendam. sebab aku bukan camtu. :) aku tak mudah melatah. kau jangan risau.

Aku sayang kau "si tangan gatai!"..haha ;p

Bye! salam..

28 ORANG KRITIK:

Anonymous said...

ptotla cam pelik je komen2 2..

N U R U L said...

anon: tula..isk3.. ;(

Anonymous said...

ad blog pki shoutmix yg men register username kot..takle pakai name org

N U R U L said...

anon: tula, camne eh nak wat camtu? huhu..takpela, nurul biakan dulula..next time maybe..hehe :)

s.t.g said...
This comment has been removed by a blog administrator.
N U R U L said...

stg: huh! ;)

fatinlullaby said...

fatin pown kene kak nurul,
maki2 fatin kat chat box. sumpah seranah. :( sdeyyyyyy

N U R U L said...

fatin: huuuhuuuu..nasib yang samelah kite..geram kannn?? rase mcm nak goreng itu orang..wuwuwuww~

Shahir Naim said...

ahahaha... seriously?
ape ja diorang tulis?

simply me ! said...

saba saba kak nurul ,
ain pun da pena knee ,
kt formspringg , siyes sdehh :(

mekdonel said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

N U R U L said...

shahir: yup, dia menyamar jadi aku. pastu komen entah pape dekat shoutmix tuh. kesian blogger yang alin. sedih aku. isk3.

ain: tulah, mmg dah byk sabar, last-last hilang sabar. kekekee :)

Anonymous said...

sabo je la..

Khairie Hisyam said...

Try http://www.freeshoutbox.net/.

N U R U L said...

anon: yea, sedang bersabar!

khairie: ohh! thanx khairie!! :)

Ain Atika Zailani said...

ada jugak orang macam tu..teruknya..hati busuk tu..tak mo jadi macam tu okay darling..cool je...=)

N U R U L said...

ain: tulah, manusia..nak wat camnekannn?? tengah cool macam mat cool nih.heeee..btw thanx ain! :)

ika~~ said...

welkem to my club nurul!
sy br je disable shoutbox n formspring sbb mslh2 camni lah
lg worse, ade anon claim sy menggatai ngn belog tunang dia!nonsense!

N U R U L said...

Ika: huuu..yeke? sampai mcmtu skali? jahatnyeee..knp kan? diorang dengki sgt sampai camtuh? jangan risaulah, nurul rase anon tuh pengecut. die tak brani tapi buat-buat brani. mari kita buat pakatan..kite serannnngggg..

Fello Ariza said...

eh..

da delete ke shoutmix..

x prasan lah..

haha :P

Liquid said...

tu keje org yg xde life lah tu uhu

N U R U L said...

fello ariza: huhu..dah delete dah..takpeelah, daripada blogger salah faham kann? nk wat camnee..huhuuu ;(

liquid: yepp! setuju! ape patut kita buat dgn org camtuh? bagi die life ke? hehe ;)

Khapeace Khalead said...

Salam, jangan lupa follow my blog k -its all about photography

http://fkphotography-kk.blogspot.com/

:)

Khapeace Khalead said...

Salam, jangan lupa follow my blog k -its all about photography

http://fkphotography-kk.blogspot.com/

:)

Mr.Ket said...

X BESTNYA..huhu

N U R U L said...

mr.ket: huhuhu ;(

143biz said...

salam,

Hi, meski agak kurang paham celoteh malay, but blognya bikin aku serasa kenal nurul deh. :)

salam kenal yah, from indonesia with love :)

hasrul hassan said...

Salam .. sapa la yang gatai tangan tu.. meh sini saya garu dengan berus dawai ...

http://hasrulhassan.blogspot.com

Benda cam ni tak patut berlaku.. ish ish ish ...