Nurul Sayang Kamu: Saya sayang UKM lahh! Sayang Sangat-sangat! :)

Saya sayang UKM lahh! Sayang Sangat-sangat! :)

Haiihh! runsingnye hati nih..tengah counfuse amat amat nih! Korang, saya ni tengah dalam dilema nih, cadangnya nak join program pertukaran pelajar next semester!! 4 bulan je pun..dah bagitaw emak dengan ayah, diorang oke! tapi saya pulak yang tak oke! macam berat je hati nie..entah! mula-mula apply bukan main loncat-loncat happy sangat!! *time tu tak bgtw emak dgn ayah lagi..* bile dah bgtw and dpt green light tetibe hati ni lain macam pulak..satu-satu wajah insan tersayang berlegar-legar di minda nie..*eceeceehh!*


Kalau join kene extend 4 tahun kat UKM nie..tak dapat nak grad next year! ohh, my convo! macam tak sanggup jerk! tapi tengah ade peluang nie orang kata tak elok sia-siakan..tapi entahlah! macam nak macam tak nak..mulut kata nak nak nak! hati kata nak tak? nak tak?..huhu.. :(


antara Universitas Indonesia Jakarta (UI)

dengan

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)


mane satu nie?? sayang UKM lahh! tapi nak cuba UI..grrrr!! jom solat istikharah!

Korang rase camne? *bukan tolong rase, tolong bagi pendapat!*

With love, Berys~

21 ORANG KRITIK:

Anonymous said...

tgn rase2, lembut jerk awak nie.hehe.

elok p je la, xsumer org dpt chances gini.parent da res2 kn?

Anonymous said...

jgn g!

mizzbutterfly said...

dalam dillema rite..? mcm aku dulu la jugak..nk pergi korea ke tak mau.. tapi mmg tak de rezeki kort... tapi aku yg senggal...mengada tak mau pergi sebab izzam senget tuh...sayang la konon..padan muka aku..huhhuhuu

N U R U L said...

anon 1: amboiiihh! gatai na nak men rase2x..haha..hurmm..insyaallah, kene solat dulu kott baru tahu camne..huuuu~ ;)

anon 2:aikk! seriusnye??

wani: huhu..tulah pasal..sebab org tettttt..haha!! takpela wani, rezeki ko mmg kat UKM nie kannn..?? bagus ape duk UKM nie..hahahaa.. ;p

the bert said...

kenapa klu join, kena xtend 4thn??..dh macam ulang degree semula lama nyer..

N U R U L said...

the bert: ohh, bukan ulang sampai 4 tahun, tambah setahun je..sebab saya dah 3 tahun dkt UKM nie..program tu satu semester..so, sy tak dpt nak grad next yearlah..huhu

LaDy DeLLaZ said...

alaa.. xpela.. kalo xdpt konvo awal, kn boleh konvo ngn tuttttt~ dia kn 4 tahun.. heheheh.. XD

N U R U L said...

kka dell: hahaa..alaaaahh, mahu cari duit dulu dari tuutttt!! hahahaha..

aishah_conteng_je said...

err...

tiada pendapat.

tapi 4 bulan tu macam peluang untuk mencari diri di tempat lain kan? bukan senang mahu dapat

N U R U L said...

aishah: huuuuu..~ yupp, cuma 4 bulan je..tapi tula, 4 bulan tue rase macam berat je..huhuhu.. :( thanx for support!

aCu said...

ni under ape nurul? fac ye?

wani napiah said...

ak cadangkan ko pi la..bukan senang dapat peluang ni..satu sem je pon..insyaallah kheerr..

ap2 pon keputusan di tangan anda!!haha..

N U R U L said...

cika: ni under fac..heee.. :)

wani napiah: insyaallah..tgh pk lagi nie..tangoklah nanti ape hasilnye..hehe :)

Dr Zahau said...

baik p rasanya..umur pun muda lg..
musafir ke tmpt lain kn salah satu anjuran Islam..=)

N U R U L said...

azhar: hurmmmm..insyaallah..tgh berfikir masak-masak..sebab nie je peluang yang ade..act, dah dapat offer yang lebih best..hiks! tamak pulak..hehe :)

iznulmuazim said...

pergi je =)

N U R U L said...

iznul:heee..insyaallah..still dlm proses berfikir!! ;p

Dr Zahau said...

ohh..offer ke mana?..
tp kalo ke Canberra..mmg makan pakai dijamin beres..aha

N U R U L said...

azhar: offer untuk master..hee..tapi bukan dekat canberra lah..hehe :) waahh! makan pakai dijamin beres!! ;p

Dr Zahau said...

ohh..buat master la then..
ad gak org nk blnja kalo kami p UKM lg..hah

either way..gud luck ya..!..

N U R U L said...

azhar: thanx!! ;p