Nurul Sayang Kamu: Boleh Challenge Nur Azlina Redzuan tak? eheee.. ;p

Boleh Challenge Nur Azlina Redzuan tak? eheee.. ;p

Saya rasa dah besar nanti saya nak jadi pembaca berita.. amacam?
oke tak kengkawan? haha ;p


-yang ni versi formal-

video



-yang ni pulak versi blurr campur ngenggg sikit!-


video


so, rase-rasenye ade bakat tak?
Dato Farid,saya nak mintak keje jadi pembace berita kat tv3 boleh?
;)
slot sukan pun boleh tak kisah!

hurmpph! kalau dah bosan ade je benda yang nak diusik. emak suruh study malas, tapi kalau suruh buat benda yang tak disuruh tak payah disuruh dah buat. paham tak? okelah, sambung study balik. penatlah! bile entah nak abes exam nih. haih! nak cari manusia yang suka exam, agak-agak ade tak eh?

bye semua! nite! ;)




29 ORANG KRITIK:

darkrose~ said...

hahahaaha~ boleh3~ insyaAllah boleh~:)

darkrose~ said...

hahaha~ boleh3~ insyaAllah boleh~ hihi:D

N U R U L said...

thanxxxx!! aminnnn..~

hiro said...

huhu..

Fello Ariza said...

wokeh..giliran kamu sudah~ next please~hahaha

N U R U L said...

hiro: haha!

fello ariza: amboiiii! jadi interviewer pulak..hampesss..hahha

Anonymous said...

' rase-rasenye ade bakat tak?'

ade kot..kot la =p

Anonymous said...

gluck ye

tp skunk ni belom besar lg ke?huahuahua

Anonymous said...

erk..formal ke mcmtu..fail ni

N U R U L said...

anon 1: hoho ;) ae eh? hahaa~

anon 2: thanx!! dah besar cume tak berapa nak matang lagi..keh3..

anon 3:hahha..kire semi formal lah..nak compare dgn yang 2nd tuh kan??

que said...

goodluck na..

N U R U L said...

que: thanx q!!

Adlina Husaini said...

ewahhh minat dunia gleme ehh ^_^ gudluck sis

N U R U L said...

adlina: hehe..takde, saje je nak test..btw, thanx yah!! ;p

Un Phat Lee said...

boleh gua rasa.confident!ehe XD

N U R U L said...

phat: hahhha..thanx!

~fisha~ said...

amiin! gudlux dear~

bspotgurl said...

uik, not bad laaa

N U R U L said...

fisah: hehe..thanx! insyaallah..aminnn.. ;)

bspotgurl: uikss! tq yah!

Anonymous said...

sengal jugak ratu amin ni hehehe.. jgn marah..

N U R U L said...

anon: haha..sabor jela, kau kate aku sengal. oh, ni mesti budak amin jugak! grrr...hahaa

Privacy_Resident said...

mane ade formal pon!! HAHA

N U R U L said...

PR: hahhaa..lebih kuranglah tuh..hohoho :)

Anonymous said...

sabor2.. sengal pon, ratu jugak hehehe..

N U R U L said...

anon: hurmmm..sabar jela..haha :)

Aku Hakimy said...

gud luck 2 u too....

N U R U L said...

kimy: thanx kimi! ;)

Anonymous said...

teka teki bile nk kasi jwpn??

N U R U L said...

anon: hahaa..rasenye semua org dah tahu jwpnnnyeeee... :)