Nurul Sayang Kamu: Wanita Tercantik Abad Ini..Kalau tak cantek jangan salahkan I..hoho :)

Wanita Tercantik Abad Ini..Kalau tak cantek jangan salahkan I..hoho :)

Salam semua! wiiwiwwwii! setelah hampir seminggu meng"private"kan belog ini.. akhirnya ya ya ya!! kembali semula kepada mood blogging mogging! alkisahnye sebab tuan belog ini sudah melepasi satu tempoh pantang. bukan pantang bersalin tapi pantang exam. hemo hemo! oh, rase heaven sangat..so, korang-korang camne? hope semua orang rasa heaven hari-hari.. oleh itu meh ler kita mendownload movie-movie yang best-best untuk ditonton bersama-sama tenggiling-tenggiling yang duk mengguling melayan movie, sambil menikmati kek keju.. woaahh!


Oh yaaa, last week saya ade pergi kenduri kawen senior dekat Jengka..Best jugaklah, sebab dah lama tak makan nasi kenduri. :) so, cuti sem ni sape-sape yang nak membina masjid jangan lupelah jemput saya okeh? mahu memanfaatkan waktu cuti hujung minggu dengan makan dan makan!


Sekarang masa yang dinanti-nanti untuk mengemas, mari angkat semua baju-baju segala harta sampah sarap masuk ke dalam itu beg besar! time to holiday!! ahaa, holidaylah sangat..next week start praktikal..oh, rasa teruja! *cheh, macam aku sorang je nak praktikal..orang lain pun praktikal gak..wuhuuu*


pape pun, nak mintak doa korang semua..hope saya dapat perform well time praktikal nanti..wish me luck! dengan hati dan fikiran yang tengah serabut, hope saya dapat melupakan masalah-masalah duniawi ni seketika.. focus on praktikal..huhu ;(


haa, amacam? lawa tak pempuan nie? wakaka!!
mamat negro boleh lerr amek die wat bakal bini..hoho ;)

bye korangss! nanti saya update lagi..nak sambung mengemassss!! :)
wassalam..


p/s: kenapa kenapa kenapa? bencilah camni..


15 ORANG KRITIK:

Halia Kentang @ Annpaan said...

salam..
folo u..
tambh2 rakan blog:)

N U R U L said...

halia: thanx!! slmt menambah!! :)

Khairie Hisyam said...

Good luck.

Next week my engagement, kira baru pecah tanah lah..belum start bina. :P

Anonymous said...

slmt kmbali ke dunie public belog..

Makbed said...

tolon kemas umah makbed skali!!!!

Shahir Naim said...

ahahhaa..
selamat kembali ohh~ :D

Encik Psychopath said...

selamat bercuti. dan gudluck for practikal ;)

N U R U L said...

khairie: waaahhh! dah nak bertunang! tahniahhhhhh!!! semoga berkekalan khairie!! :) lama tak chat..

anon: hohoho..thanx!

makbed: alamakkk..malasnye nak kemassss......huuuuu~

shahir: hahaa...thanx!!

en.psycho: heeee..~ thanx!!! doakan saya berjaya taw!

N U R U L said...
This comment has been removed by the author.
ZACK ENTRY said...

selamat berpraktikal..=)

N U R U L said...

zack: heeee..thanx!!:)

Hunny Maldini said...

cantik oouhh.
hehhe

anyway,
good luck! XD

si tangan gatai said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Faizal n Fashitah said...

Selamat kembali huhu! XD

N U R U L said...

hunny: thanx dear!!

f&f: heee yippiii! thanx!!