Nurul Sayang Kamu: Gonzales Oh Gonzales!!

Gonzales Oh Gonzales!!

Ole-ole ole ole!! Malaysia boleh, balik bawak ole-ole! Heee :) akhirnya! Malaysia menang Piala AFF Suzuki 2010! Serius tak senang duduk malam tadi tengok Malaysia vs Indonesia.. Walaupun dah tahu dah Malaysia confirm menang.. So, bukanlah pancaran laser penyebab Indonesia kalah..Agaknye sebab Mulut laser kott. ;p Ape pun yang penting semangat kesukanan campur semangat patriotik tu yang paling penting!! Malaysia menang bergaya dengan aggregate 4-2!! Hulaaalalaa!

Disebabkan tiket flight I Sultan Pahang yang taja, so, I dapatlah ke Indonesia , then sempatlah snap-snap scene yang menarik time perlawanan tue berlangsung..*tak caye keee???* Jom cekodeng gambar!


Mulakan dengan gambar Gonzales!! Sape kate die hensem angkat tangan? *Nah, aku bagi korang muka Gonzales frust, try tengok hensem ke tak? Hoho ;p* (alamak, kantoi di situ tulisan TV1, siaran langsung)


Yang nie lagi sorang frust! Penyokong Indonesia..Nak taw name die sape? Dia cakap “NAMAKU BAMBANG SUKARTOK”..Powerkan? Adik bradik Bambang Pamungkas sebelah mak seibu lain bapak..


Yeeeyy! Dah menang,dapat duit lepaslah tu wat hantaran kawen! ;p Abg Muslim, jangan lupe janji u pada I! kekekkeeekee ;) *I Nampak Abg Muslim nangis after wisel penamat tuh, U touching eh?*


Ohh, heroku! Kita kawen 24/1/2011 taw! Sempena nombor jersi U! tapikan, kenape U tanduk bola masuk gawang gol sendiri? haiyooo! ;p


Amboi, kemain lagi kau pakcik!! Mulut tu cover sikit, tak beringat U.. hoho ;p Hidup Rajagopal!! *kata pakcik yang nganga besar tuh!*


video

Dah macam birthday party aku tengok! heee ;)


Okelah, harini kerja sangat seronok! happy sajeee :) nak stop kat sini dulu..tengah kira gaji staff yang lain nie..tak sabarnyeee dapat gaji! nak belanja awak, awak dan awak makan pizza! mari semua! :) salam sayang! bye!


2 ORANG KRITIK:

sekilas coretan... said...

pict khairul fahmi xdekke...hehe...

Asrul "iLham" Sany said...

blog yang menarik, harap dapat keep in touch ya ;)