Nurul Sayang Kamu: Gembira campur sedih

Gembira campur sedih


Assalamualaikum. Salam Hari Khamis! ;) Hope semua orang sihat-sihat. Banyak berita gembira, tak kurang jugak berita sedih yang nurul dapat lately nih. Nak mulakan yang gembira dulu ke sedih dulu? Hurm! Yang gembira dululah! Oke? Berita gembira pertama pasal kahwen! hee ;p Last week nurul pergi wedding cousin! Yang tak gembirenye sebab kene jadi pengapit last minute! nurul ni suke buat keje last minute tapi kalau kene last minute tuh kat batang hidung sendiri tak suke plak. hee ;) padanlah muka kan?


video

sempat record video sebelum majlis!

Gambar-gambar wedding boleh tengok kat fb yea! Terima kasih! hee * pemalasnye aku!*

Berita gembira seterusnya, last week jugak sempat ngedate dengan ehem-ehem. Haha. Tapi yang tak gembirenye, start semalam sampai hari sabtu nih, kene tinggal dengan ehem-ehem. Die pergi kursus pulak kat perak. *Nangis!* Tapi takpelah, semua yang die buat tuh pun untuk masa depan kami jugak nantikan. Ape yang penting, banyakkan sabar, jadi lebih supportive! barulah mawaddah! tak gitu? ;) dah, taknak cite banyak-banyak pasal nih. Kontroversi plak nanti.

Letak satu gambar ngedate boleh tak?


(*_~)



Taknaklah. Wekk!

Macam banyaklah pulak berita gembira!


Oke dah, beralih ke berita sukan. Eh, silap! Berita sedih. Kawan-kawan. mari semua tadah tangan dan sedekahkan Alfatihah buat bonda Ain Aisyah, kawan nurul dekat UKM, act, Nurul terkejut sangat bile dapat berita tuh. Nurul harap Ain tabah! Sebab nurul tahu Ain kuat!

Second, untuk arwah pakcik nurul yang meninggal dunia semalam. Kematian yang mengejutkan. Doktor sahkan pakcik dah meninggal tapi dapat berita pakcik hidup balik. Meninggal 20 minit je. Tapi, Allah memang lebih menyayanginya, dua jam kemudian, die pergi jua. Alfatihah buat pakcik. Semoga Arwah tenang di sana.

Third, Nurul dapat berita seorang blogger, name blog die telurdibasuh.blogspot.com. dah kembali ke rahmatullah. Alfatihah. Nurul tak clear sangat arwah meninggal sebab ape tapi sebagai seorang muslim nurul tetap bersimpati dengan berita ni. Alfatihah buat arwah.

Okelah, rasenye tu je kott nak update untuk harini. Maybe update untuk bulan nih. sory kawan-kawan semua! lama tak jenguk blog korang. Busylah. Cari duit nak sara anak kucing. Ade 20 ekor! tapi 2 ekor dah mati, mak nurul langgar! T.T

Salam Sayang! ;)


0 ORANG KRITIK: