Nurul Sayang Kamu: Bestday Boy & Bestday Girls...

Bestday Boy & Bestday Girls...

Tepat jam 12.00 pagi...22 Ogos 2009..
HaRi Umat Islam bErpuasa..
But..ade 1 lagi event yang berlaku pada 1st day puase nie..
sambut bestday boy(zaff) & bestday girls(syu &faten)...

penat jugak nak setting surprise..
ape nak wat untuk mereka ber3 nie??..
hurm..discus punye discus..lastly dpt gak decide nak wat ape..
(bergelap & kunci pintu pejabat jaksa
& bawak sekali semua flip flop masuk dalam pejabat jaksa..kuang3x...)

tapi yang tak syoknyerr, si faten nie dah taw ktorg nak sambut bestday die..
die pun join skali bergelap dengan kitorang..hahahahahaha..

dahla gelap..si suhaimi mulelah jadi tukang karut..
(die wat citer seram..katenyer ade budak nak jumpa aku kat tepi pintu..
padahal gelap tak nampak ape2..meremang gak aku dibuatnyer..
kalau betulla, boleh pengsan!!..agak kelam kabut sikitla..huhuhu)..
tgh duk menunggu tue then tibe2 pintu bilik jaksa terbuka seluas2nya...
keadaan sepi..

tibe2...1,2,3..
Lagu hepy bestday diputarkan dari corong mulut kami
yang dah kepanasan menunggu..
(maklumlah, dalam gelap dgn kipas off and aircond rosak..huhuhu..)
Hepy bestday to u...(3x)...
zaff kelihatan terharu dan blurr sekejap..
(sure ke nie?? ke buat2 jer?? hahaha..)

happening sgt2..walaupun juz sambut kecil2an jer..
but, kitorg dapat rase kemeriahannyerr..
maklumlah..dah macam adik beradik semuanyerr..!!

semoga Allah memberkati hidup mereka dunia dan akhirat
serta beroleh kebahagiaan yang tidak putus-putus dariNya...amin~~

P/S:
to zaff: hepy bestday ke-20!! Stay cool..takmo cedih!! kitorg alwiz support zaff!!


to syu: hepy belated bestday...!! dah tue sikit..hahaha..jaga muka dari sebarang kedutan ok??

to faten: hepy belated bestday!! Hope faten dpt jadi lebih mature dan tak terlalu comel!! hahaha..abesla ranking I jatuh nanti kalau faten jer yg comel..hadiah otw k..hihihi




video

video semasa sesi tiup lilin ngan potong kek...=D






0 ORANG KRITIK: