Nurul Sayang Kamu: Caca Marba Sudah~ Uishh..

Caca Marba Sudah~ Uishh..

Hurm..ape punye tajuk post nie..?? hoho~ erm..nak story sikit..nie saat2 aku sampai di rumah la nie..bukak2 pintu bilik, tengok bersepah2 bilik aku..huhu..salah aku jugak tak kunci pintu..(watpe nak kunci bukan ade emas permata pun dalam bilik aku!) ishh..ni mesti keje si afiq ngan fahmi nie..(my little brothers)..geramnyerr dengan mereka!! nak je aku picit2 idong diorg!! dala pnt, lapar, penin kepale plak tue(maklumlah, jalan dari bangi nak ke banting bukan main pusing2 lagi..) dengan penuh kesabaran aku pun kemasla bilik aku tue..sampai jadi bersih! hehe..dalam hati "siaplah korg! aku sepahkan pulak bilik korg nanti..!!"..niat membalas dendam membuak2x..hehe..




beginilah rupenyer meja study aku yang dah siap dikemas!
taklah cantik mane tapi boleh tahanla cantiknyerr..hik3x..
tapi ade satu benda yang aku tak suker..
my mum suke letak bakul2 baju mereka
(yang penuh dengan baju ayah,mak,adik2) kat bilik aku..
tak suke tak suke! nak suruh aku lipatla tue..
sory..baju aku takde dalam bakul tue ok??



yang bakul biru besar nie diorang punyerr!! banyak!! yang bakul kecil nie aku punye!!
baju aku sendiri pun sudah banyak..!! huhuhu..sory mum..lain kali sy tolong lipatkan ye??
but kali nie sy betul2 penat..ngee~ suruhla afiq dgn fahmi lipat..hehehe
aku geram aku pun angkutla bakul baju diorang ke bilik my mum..hehehe..so,bilik sy sudah kemas skrg!! hope, bile sy balik lagi..keadaan tak berubah..sama macam yang sy kemas..(hopefully..=D)


3 ORANG KRITIK:

caiz said...

baju ko mmg byk pown!!
keje g shopping je..sorang2 ilang taw2 kt mid val..
heh

B.E.R.Y.S said...

alorh..jelezla tu!!

caiz said...

x jelez pown!!
ehehe..
kalo ko ckp x nak mksdnye nak..
so kalo ko ckp nak mksdnye x nak la ye..
okies..da phm sket daa..
=D