Nurul Sayang Kamu: ++..interview for acc project..++

++..interview for acc project..++

Hari ini jam 9pagi,seperti yang dirancang oleh group leader kami, encik nizam kami pergi ber5 ( encik nizam sbgi driver,sy, pika, kumaran ngan pali) bertolak ke Bandar Puteri Puchong..untuk interview for our account project yang dah lame terbengkalai tuh..yuhuuu..~

Dalam hati excitedla jgk..tak taw knp..mybe sbb sy nie minat business kot..erm..tgh on da way tue boleh pulak sesat..mencari2 signboard yang ade tulis 5/20..uisshh! pening mataku terpusing2 tergeleng2 macam tenggiling..hehehe..yela, bape byk signboard kat jalan daa nak kene tgk..then, dekat setgh jam jgkla ktorg cari..lastly ternmpk tesco puchong yang tersergam indah tue..(indah ker??) terus je sume hepy..maklumlah, tmpt kami nak interview tue dekat2 situ jer..so, kitorg pusing2la kat situ smpi sume pening2 lalat..cilok sane cilok sini..last skali nampak pun sign board MAT SALAI SDN BHD..ini dia!!



Punyerla besar!!..dalam hati..(mak oii! takde yang lagi besar dari nie ke?? hahaha..)

Yahoo!! sampai pun..dah mcm cacing kepanasan dah duk dlm keta tue! lame bebenor..then, bermulalah sesi interview kami seronok jugak sbb kami dilayan dgn sgt baik sekali..lagi2 owner MSSB nie student UKM jgk dulu..kire alumni sy la nie..ngee~ thanx to Puan Maznah Muhamad, Pengarah Urusan MSSB nie..sekali tgk die ckp..fuh! membuatkan sy berkobar2 nak jadi businesswomen..nak jadi macam dielah!! hebat dan humble orgnyer!! sgt konfiden..!

time interview nie, sy byk mainkan peranan sbg photographer..hehehe..so, nak share jgklah some pict yg smpt sy ambil time interview nie..



Tuan yang berbaju kemeja coklat nie namenye En. Rozren..
Marketing Manager of MSSB..

Lihat saje perutnyer..sudah tahu die hidup bahagia..hek3x..sory En.Rozren!
Beliau ckp bisnes diorg mengamalkan konsep yang harmoni..mmg happening!!



Inilah big boss MSSB..Puan Maznah Muhamad..mmg seronok dgr die ckp!!
sgt berkaliber dan sgt humble..suke2x!! lawa plak tue..ngee~

dekat 3 jam lebih kami di MSSB..tibelah ,masa untuk kami pulang..
akhirnya!! settle jgk interview nie..
then, sempat jugaklah mamat2 nie posing..





kumaran (berbaju merah), encik nizam (baju hijau) dan pali..

After interview nie, kitorg ade plan lain..hehe..jeng3x..mula2 tue plan nak g sunway..tp cik driver tak confirm jalan ke sunway..at last singgah jela kat ioi..huhu..best jugak.sempatlah shopping sikit..then yang paling byk shopping bukanlah kami yg pempuan..tp kumaran dan cik nizam..macam2lah diorg beli..tembikai.. sup campbell dan lain2..berbondong2x plastik..haha~

here are some pictures from us b4 pulang..ngeee~






cantik tak gelang tgn kitorg?? (tangan aku gemok ler..) hehe..
sama patern, sama citarasa..buy 1 free 1..
promosi hari raya..hehehe =D

then, tepat pukul 2.30ptg kitorg bertolak balik ukm..so skrg smbung plak keje2 typing dan editing hasil interview tersebut..hope paperwork nie siap sempurna!! weeee..~


2 ORANG KRITIK:

mizzbutterfly said...

lorh..da tau buy 1 free 1 nape tak beli 10 pasang lag..huhuhu nice la gelang tuh..blh wat tande frenship kan..ala2 cite HISTERIA hahahahaha

B.E.R.Y.S said...

hahahaha..soklah kite g beli same2..beli berdozen2..leh jual under unit marketing..hahahaha