Nurul Sayang Kamu: +..Raya Datang Lagi..+

+..Raya Datang Lagi..+

Tinggal 3 hari je lagi nak raye! cepatnyer mase berlalu..tup tup dah raye..tak sedar pun dah nak sebulan puase..weee~~..=)

Start malam tadi dah ade dah mmbr sy yang balik kg..uishh..! cpt btol diorg balik..jeleznyerr!! hurm..takpela, diorg umah jauh2..mestilah semangat raya lebih sikit..maklum jela dah lame tak balik kg..waaa~ mesti sayu jer perjalanan pulang ke kg tue kan..?? tak pena sy nak rase cmtu..



1st person yang balik kg malam td..!! suhaimi..
pulang ke negeri cik siti wan kembang..waa~



~wajah2 ceria mengiringi kepulangan suhaimi..acecece~

So, bile tgk mmbr2 dah ade yang balik..rase tak sabar plak nak balik..huhuhu.."mak.. ayah.. tunggu sy balik ye jumaat nie..rindu sume!!" B4 balik raye nie..sy dgn kwn2 smpt jgkla bersahur same2 malam td..ktorg g kfc kajang..seronok jgk..dpt mkn same2..bile lgkan? pasni nak raye dah..tunggu puase taun depanla kalau nk sahur same2 lagi..ngee~

Malam td jgk sy dpt kad raya from dwee & kumaran..waa~!! thanx dwee..thanx kumaran!! love u all..surprise jgk tgk2 ade kad raya dekat rak sy..yela, zaman skrg org dah kurang nk bg kad raya nie..so, bile dpt tue rase seronok lebih..hehehehe..=)



~..comelkan kad raye yg sy dapat..~
bile bukak tgk isi dalam die lagi seronok..ngee..



haha..perasannyerr sy nie..=>

sy malas nak tulis ucapan raya panjang2.."pemalasnyer!!"
so, sy dah ready dgn video nie..hehe..

video

cume sy nak tambah sikit..saya mohon dihalalkan segala makan minum, keterlanjuran kata, perbuatan & whateva yang sy dah buat sepanjang sy jd kwn2 korg..

akhir kalam..sambutlah hari raya ini dgn penuh kesyukuran..jgn membazir, jgn berlebih2..cukuplah dgn b'sederhana dan ingatlah masih ada insan yang tidak dpt merasa nikmat berhari raya ini dgn sempurna..ok??

~SALAM AIDILFITRI~


3 ORANG KRITIK:

mizzbutterfly said...

huhuuhuh nurul mcm...dlm tv la..salam perantauan..haha ko patut wat ayt sedih lag..
"mintk maaf abh mak,,ank kesayangn mu tak dapat pulang beraye".hahahah

hudalulu said...

sayang ko la nurul...
igt...
kitorg sentiasa ade kat sini...
kalau nak mintak tolong oaoae...
gtaw je ok...
terharu aku dengar sebab A.L.L. .T.O.G.E.T.H.E.R yang pertam ko sebut...
huhuhuh...
selamat ari raya.....

B.E.R.Y.S said...

hehehe.nak blaja kat oversea tak kesampaian..so teringinla gak wat ala2 salam perantauan gitu..hehehe

selamat hari raya sume!!