Nurul Sayang Kamu: Hargai Mereka

Hargai Mereka

penat study.
stop kejap. tak taw nk watpe.
tibe2 tergerak plak nak tgk video2x yg ade dlm laptop nie.
mygirl berjaya menitiskan airmata sy malam nie.
buang tebiat ah. tak penah2x sy nangis b4 this.
ntah knp ntah sy malam nie. emosi lebeyh.
aiissshh!!



ayat paling sy ingat dlm video nie.
" lain kali tak kira mana awak nak pegi
pastikan kita pergi berdua"

sweetnyer.. sy suke! sy suke!
walaupun sy takde bf.
tapi sy dapat rase manisnye percintaan tue.
acececceehh..melalut sudah..~

heh! moral of the story.
hargai insan yang ade depan mata.
b4 dia takde lagi.
tak kiralah.die tue sape2x pun.
ayah. ibu. bf. gf. adik. kakak. abg. kwn2x. uncle. auntie.
pernah tak kita terfikir. sementara die masih ada.
kita tak pernah rase nak hargai die. peluk die. cium die.
(kalau bukan muhrim jgn ngade2x yer nak wat cmtue!)
sayang die. nak luangkan masa dgn die.
tak penah nak luahkan "sy sayang mak!" "sy sayang ayah!"
asyik2x cakap kat bf ngn gf jer.wekk!!
ape kes??
waaaahh! marah betul sy kali nie.
hek3x..

sy dah rase dah. bile nenek sy dah tiada kat dunia nie.
baru sy rase nak ckp " nurul rindu nenek!"
"nurul syg nenek!".. baru rase nak peluk nenek. huhuhu.
terkilan sungguh. masa yang ade tue tak digunakan sebaiknya.

so, syg tue berpada-pada lah yer..
syg kepada yang sepatutnye kita syg dulu..
ok2x. cukup. nanti ntah ape2x lagi sy merapu.
dah2x. nak sambung study. phewww..~
bubye! nite!! =)


11 ORANG KRITIK:

Alepela said...

aku pun touching tgk cite ni,T_T

EatUrMusicX said...

nape dak pompuan suke tgk cte2 camni. argh!

Sashie VII said...

Thank you.

B.E.R.Y.S said...

ntahla.sesuai dgn jiwa pempuan kowt suke tgk cite2x camnie.best ape.heh!!

B.E.R.Y.S said...

to sashie: welcome!!

to alep: cheh! ko pandai touching gak yer? tak sangka aku..hahahahahaa=)

Sashie VII said...

Ai, cepatnya reply. Baru bangun ke ni? haha

B.E.R.Y.S said...

dah lame bgn dah..dari subuh tadi lagi..blog nie tak penah off pun..ngeee~

ir mohamad wazid said...

L0rh nape nagis nie..ptt la trs tdow smlm..pnt menagis nie..kn??

ir mohamad wazid said...

L0rh nape nagis nie..ptt la trs tdow smlm..pnt menagis nie..kn??

Alepela said...

wei,aku memng lyn cite korea la..kalw ade cite baru bgtaw aku k,>.<

B.E.R.Y.S said...

owh yeke alep..baru aku taw..okies!!