Nurul Sayang Kamu: ..BintaNg SaJer..

..BintaNg SaJer..

Rasa nak menulis.
tapi tak taw nak start cmner.

camne yer?


sibuklah minggu ni.
sampai emosi tak terkawal.
asyik2x nak marah..makan hati ulam jantung..(ulam lain takde ker?)
sampai naik kat fb "jangan kacau sy lagi boleh tak?"
nasib baik kesihatan di tahap "ok".
thanx God!

Byk sungguh project.
Assignment pun ikut byk cam project.
marketing lagi.
present yang tak abes2x..
ditambah ngan drama academic com.
nak taw tak sy berlakon jadi doctor India.hehe
tak dapat bayangkan cmner nak ckp "slank" India.

kejap jadi chef.kejap jadi waiter.
pastu sempat jadi farmer plak.
tanam sayur.
( ni gara2x addict dgn facebooklah nie..)

tadi after makan kat cafe faculty jiran (fst)..
jalan nak balik kolej.
nampak kat dinding fac.
ade tulis.
"perkara yg dpt dibuat & diselesaikan dlm sehari jgn ditangguh sehingga esok"
setuju sgt!! ingat 5 sebelum 5.. tgh free lah kita settle..
jgn duk leka2x buang masa.

cheh..sy nie ckp pandai.
buat tidak.ngeee~
boleh lagi tulis blog nie.
sy syg sama blog sy.
sanggup sacrifice untuk blog ni.

alah..kalau nak pk..
orang lain pun byk gak benda nak kene wat..
sy student lagi kot..belum jadi mummy org lagi..
jadi..Think Positive!!



busy2x pun sy still boleh senyum~ meh tiru macam saya..

huhu..dalam hati mak aii..Allah jer yg taw!

p/s: takziah to my lecturer di atas pemergian ibu tersayang..Al-fatihah~

bak kata faten bintang saja!! hehehe~


3 ORANG KRITIK:

JS said...

ulam? petai? kacang botol ;P

EatUrMusicX said...

haaa.. betol2x
think positive! huargh! :P

ir mohamad wazid said...

Ad faceb0ok ke?nk email.