Nurul Sayang Kamu: Saatnya Dah Tiba....

Saatnya Dah Tiba....

Tanggal 23 April 2009..Janji telah terpateri antara kami..menggalas tanggungjawab yang sangat besar..yang diamanahkan Allah..Telah banyak suka duka, kenangan pahit manis sepanjang kami bersama..Alhamdulillah..Berkat doa sahabat-sahabat, akhirnya kami berjaya melaksanakan tanggungjawab ini..Hari ini..tanggal 27 April 2010..tamat sudah sesi kami menerajui tampuk kepimpinan pelajar Kolej Aminuddin Baki, UKM..ahhh! sangat banyak yang hendak dikongsikan bersama semua..tapi, biarlah ianya menjadi kenangan kami..akan kami simpan sebaik mungkin..

Nurul harap sangat ukhwah nie takkan putus sampai bila-bila..wuaargghh!! sgt sayulah! bile tengok pintu jaksa tue, rase cam sedih plak..tu baru pintu belum tengok muka korang lagi..

"we love meetings, eating, gossiping, facebooking, staying till late midnight, laughing, teasing each other, cam-whoring and etc etc etc..."

Dear Ahmad: Sory for everything! Asyik-asyik mintak sain ahmad! ingat ahmad hot sgt cam artis ke?? lalalaa...~ anyway! nurul doakan ahmad jumpa calon yang diidam-idamkan tue ye?? teruskan mencari jangan pernah putus asa! ade 2 tahun lagi kat UKM nie..ngeee..~ sory lmbt byr hutang ahmad! tapi dah langsaikan??


Dear Ain: Wee..haippp!!! thanx a lot..~ain byk tolong nurul even prob tue kecik sampailah ke besar..thanx! lepas nie kalau ade ape2x tak pyh da ikut format ukm kan?? lalalaa..~yang besh nurul dgr psl ain dgn tettt..kan?? so, nurul happy untuk ain!! sgt2x!! bila nurul tahu benda tue, nurul doakan ain dgn dia bahagia..takmo merajuk-merajuk k? nanti hati sendiri yang sakit..=)


Dear Sun: Ceti oh ceti..saya ade hutang duit bulanan RM5 tue tak byr lagi..haha..nanti nurul bayar k? Sun sory for the red baju kurung!! nurul rosakkan baju Sun tue..but, Mummy nurul ade surprise untuk Sun!! hopefully Sun can wait for that surprise yah!! weee..~


Dear Anis: Kak Anis..thanx sebab jadi kakak yang baik..selalu nasihatkan nurul yang degil tak nak dgr cakap nie..atlast nurul mengaku nurul yang salah sbb tak ikut ckp akak..huhuhu..thanx sbb faham nurul nie jenis yang camne..nasihat akak tue nurul simpan dan ingat semuanya..insyaallah.. (: sedihla kak..doa nurul akak dgn abg **** [[boleh mention name dia tak kak?]] bahagia and sampai ke jinjang pelamin..aminnn..kejap lagi je kan?? hehe


Dear Faten: Faten nak tahu tak satu benda?? Faten sgt comel!! tahu tak!! sgt! nurul tak pernah jumpa kawan secomel faten!! geram! rase nak cubit2x jer faten nie..hehehe..nurul nak faten tahu yang faten sgt baik! faten tak pernah kisahkan ape org buat kat faten..selalu ceria jer..tak pernah nmpk faten marah!! sayang faten muaaahhhh1000juta kali!! =) Tapi faten kene jugak belajar untuk defend diri faten k? jgn baik sgt smpi kaki org naik kepala kita..oke?


Dear Syu: Mek, hehe..sampai kat syu nurul dah abes idea..honestly, nurul nak pesan kat syu jangan nakal-nakal eyh?? sebab nurul tgk syu nakal sgt..lalallaaaa..~ *larikk!! nanti kene pukul dgn hanger kat jaksa..hahaha..ade lagi tak hanger tue??* wish you all the best..jgn garang2x taw!


Dear Apit: Sory apit!! Sebab selalu susahkan ko!! slalu bg ko trouble dgn hal-hal aku..hahaha..padan muka kau!! anyway..thanx byk tolong aku..aku nak mintak maaf kat ko byk2x..selalu gurau2x terlepas ckp..duit minyak yang nak tong tong nanti gtwlah eyh?? aku byr..lagi satu, tgk ko makin bahagia sekarang..alhamdulillah..aku doakan ko dgn Dila happy2x..cepat2x kawen okee???? Cakap kat Dila sory byk2x..sebab selalu curik ko mintak tolong..hahahaa..take care of her!!! =)


Dear GG: Gg!!! Nurul ade satu word je nak describe pasal Gg..superb!!! haha..walaupun mula2x tak kenal sgt dulu..then bile Nurul dah kenal Gg yang sebenar Nurul boleh nampaklah Gg ni byk kelebihannyer..cetttt~ *riak plak mamat nie kang!* Sory okeyh!! nak pesan kalau masuk ikut pintu pas buka pintu tolong tutup balik eyh?? haha..lagi satu jangan jalan time mamai nanti semua benda ko langgar..kui3x!! okeyh?? beres!!!


Dear Syafiq Helmi: Syafiq thanx!! hehe..ko ingat lagi tak ko call aku pasal satu post kat blog aku tentang "couple itu haram"?? ingat tak?? Aku dah buktikan aku tak couple dah..haiihh!! selamat-selamat..haha..thanx syafiq!! sbb byk discus sal agama nie walaupun ko tak alim sgt..kui2x..tapi ade jugak input-input yang aku tak tahu jadi tahu..thanx! sgt membantu oke?? Jaga hati "D=dia elok-elok"..jangan pernah sakiti dia..kalau ko yakin tulang rusuk ko dalam badan dia..go on..!!! bimbing dia ok??? sangatlah besar pahala kalau ko dapat tarik dia masuk Islam..insyaallah..=)


Dear Dwee: Hye Dwee!! Camne nak jadi pandai mcm Dwee??? Ajarkan Nurul boleh?? Sempat lagi nak belajar nie..ngeee~ nurul suke dwee nyanyi lagu-lagu sounds like chinese or korean song!!! yeeee!! i like!! Dwee, sory if Nurul ade wat mistake ape-ape kat Dwee..maybe Nurul tak perasan!! And 1 more thing, Dwee ingat tak gmbr Dwee pakai baju kurung tue?? Nurul dah tunjuk kat Mummy Nurul, Mummy ckp Dwee sgt cantek!!! Thanx a lot Dwee..byk support Nurul!! =)


Dear Kumaran: Hey KUMAR!! hahahaa..u selalu bagi I trouble taw!! always dapat group dengan you..hahahahah..macam takde orang lain je kan you nak jadikan group member..I jugak you pilih..anyway, semua sudah settle!! so, wish you gudluck for the next sem yah!! I nak tahu sekarang you tgh bercinta dgn siapa??? jawab dgn jujur!! hahaha..lately nie status fb you asyik love love love jer??? hurmmm...


Dear Suhaimi: Uitt Mat Budu! Jual barangan Zara eyh sekarang?? Nak belik Specs Satu boleh?? mahu FREE!!! Mie, jangan lupe kad kawen aku dekat rak ko..penat aku tulis..datang taw bulan 6 nie..aku tunggu!!! hahaha..Mintak maaf byk2x lah kat mu..aku nak kecek klate kang mu gelak pulok..hahaha..tak reti lah..aku nak try tgk ko marah sekali dgn muka yang sgt bengis boleh? tak pernah nmpk mu marah..hauhau..=)


Selamat Maju Jaya kepada barisan kepimpinan pelajar yang baru sesi 2010/2011..

"Transformasi Kepimpinan Kebajikan Diutamakan"

note:abes 2 jam masa saya menaip benda nie..sok last paper!! yahuuuuu!!

4 ORANG KRITIK:

LaDy DeLLaZ said...

walaupun da abes JAKSA.. jgn lupa tlg2 adik2 ye.. ^^

B.E.R.Y.S said...

alamak! cik felo dah bekata-kata..hehhee..baik!!

mawarberduri said...

waaaaaa~~~~~~~~~~ sedey la nurul nie... nangis ja~~ huhuhu.. pape pun kte still keep in touch k..

B.E.R.Y.S said...

oke..faten comel sudah mula mengkomen..hak3x..~ sedih jugak..huhuhu ntahla..rase sayang plak dgn kenangan2x tue...=)