Nurul Sayang Kamu: 2 HARI LAGI

2 HARI LAGI

Ini mungkin entry saya yang terakhir sebelum saya bertolak ke Aussie sabtu nie..huhuhu..

So, entry nie khas untuk kengkawan yang mengenali diri saya..cheh!! macam nak buat wish "salam perantauan" jer..haha..

Takdelah..memandangkan ramai yang dah tahu dan tak kurang juga ramai yang belum tahu oleh itu saya ingin mengumumkan bahawasanya saya telah selamat bertunang dengan kekasih pilihan hati pada Ahad lalu 2 mei 2010..doakan kebahagiaan kami yah? sory tak jemput korang..buat sederhana jer..huhuhu..gambar-gambar pertunangan akan diupload di fb nanti..Insyaallah..~*laarriiiiiiiiiiikkkkkkkkkk!!*

So,kepada sesape yang nakkan souvenir from Aussie boleh tinggalkan msg kat fb saya ataupun komen kat entry nie pun boleh..Kalau yang nak kirim macam baju,seluar,sweater bolehlah sertakan duit sekali sebabnye budget saya pun tak banyak..huhuhu selewat-lewatnye esok pagi..~

nak wat review sikit tentang penginapan kat Aussie nanti..jeng3x..hehehe



~..Liversidge Court Apartmens..~
Cube imagine saya dalam bangunan tue..haha

Okla..sesape yang nak eskot saya jomlah dialu-alukan..
Sabtu 8 mei 2010..pukul 10 pagi dari UKM ke LCCT..weee..~


note: doakan saya selamat pulang yah?? akan merindui Malaysia sgt-sgt!!!



15 ORANG KRITIK:

kacang said...

selamat pergi dan selamat kembali=)

B.E.R.Y.S said...

thanx cik kacang!!

Lepat Pisang said...

Congratz di atas pertunangan awak!semoga bahagia ke akhir hayat!gud luck for your next home kat aussie!

mizzbutterfly said...

sampai haty tak bg tau...tp mesti ade reason sendiri kan.. cube untuk paham..take care kat sane nanty..slmt pergi n slmt smpai... dr wany n fye

B.E.R.Y.S said...

wanie:choiii!! takdenye aku nak tunang tak gtw korang!! gile ke ape aku nih!! hahahahaa..aku single lagi kott..lalalaaa~ aku tak lupe koranglah weyh!!! =) tunggulah buah tgn aku dari aussie nnti erk?

B.E.R.Y.S said...

lepat:tenkiu2x!!! mahu souvenir jugakkah??

wani napiah said...

dayahhhhhhh!!dush!!dush!!dush!!
hahaha..
sampai ati ko kannnnnnnnn??!!

patutla dok carik winter coat tu..moga selamat pegi n selamat kembali..
ko pi sana nape?
x kan bulan madu kot?baru tunang..haha..

LaDy DeLLaZ said...

haha.. mau koala yer~
cepat2 pulang, nnt xde sape nk teman akak kt sni.. wuuu.. :P

B.E.R.Y.S said...

wani:weyh! aku belum tunang! abeslah!! mati aku!! huaaaargghh!!

a'ah..nak g aussie..doakan yang baik2x yer?? huhuhu..

kak dell:weee~ baik!! seekor koala untuk kak dell!! weee~

wani napiah said...

hahahahahahaha..
nak gelak banyak2..sambil guling2...
ko jgn main2 dayah..

B.E.R.Y.S said...

aku serius!! belum bertunang!! weyh tolong..peninglah kepala aku..adeyh..!!

cahayabintang said...

dayah..dah tu nape tulis ko da tunang?? konpius aku...
btw,pg sana buat ape??

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

aussie...my favorite place on earth...!! (masih mengaku tanah tumpah darahku lebih baik). tapi mmg kalu g oversea takde tmpt lain nk tuju dh, mesti nk g situ dulu... selamat pergi n selamat kembali..

hi, saja jalan2 and be ur follower, nnt u'll be my follower too ok... :D

B.E.R.Y.S said...

dalila:hahahaa..aku saje nak bikin panas!! hahaa..=) aku kene wat research pasal keusahawanan kat sane..huhuhu

fatin:really?? thanx!! weeee~ i will enjoy all the moments at aussie..=)hopefully..lalallaa~

kitatauke said...

salam perkenalan....
tahniah dah bertunang...