Nurul Sayang Kamu: ALMARI AJAIB MENGGEGARKAN DUNIA ANDA

ALMARI AJAIB MENGGEGARKAN DUNIA ANDA

Gara-gara terbawa-bawa penangan research kat Australia haritu, saya pun dengan ini hendaklah memulakan bisnes yang tak jauh bezanya dengan apa yang student-student kat ANU buat..ape bisnes yang diorang buat agak2x?? Lelongan baju-baju@kasut@aksesori yang masih cantik-cantik ataupun yang baru sekali dua je tuan punya badan pakai, ataupun yang masih cantik tapi sayang nak buang sebab dah tak muat etc etc etc..dengan ini dipertontonkan kepada anda semua seluruh rakyat Malaysia yang masih hidup, abg-abg, akak-akak, makcik, pakcik, atok, nenek, pak andak, pak itam, pak utih merah biru hijau...

"ALMARI AJAIB BERYS"

jeng jeng jeng...cakk!!



mintak maaflah ye kalau bersepah..haha..pasni sape2x yang nak reject saya jadi calon isteri silakan.. sekurang-kurangnye saya tak hipokrit dari dulu kini dan selamanya memang isi kandungan almari ni begitu..seperti yang tertera..weee..~ amacam?? menarik? tertarik? pelik? ohh..saya bukan nak jual almari..hehe..tapi nak jual isi dalam almari tue..haha..mari-mari kita tengok siapakah yang bertuah antara banyak-banyak tue..

okla..si "dia" bertuah yang pertama



ohh..ini dia si gadis mata duitan.. oohhh!! tersilap upload nampaknye..huhu..alamak..saya bukan nak jual diri yer? mintak maaf semua..saya sebagai owner ingin memberitahu bahawa saya kini sudah sangat berisi+debab+mengembang dengan sempurna sekali..ibarat tayar lori yang dipam-pam..alahaii buruknye perumpaan ibarat tayar lori..ohh goosshh!! okla, ibarat cupcake yang sedang kembang naik lagi harum enak..haahaa..lantaklah tunggang terbalik pun saya tak kisah..lalalaa..~

disebabkan itu kebanyakan baju-baju yang saya ada tak muat lagi nak disarungkan ke badan saya ini..sedih bunyinyer..sayang sebab banyak baju-baju yang saya tak sempat nak pakai..huhu~ oleh yang demikian saya nak lelongkan kepada sape-sape yang berminat..kalau sudilah yer?? ok..jom tengok ape yang saya ade dalam almari ajaib saya tue..=P


*****

1. Cardigan ala-ala Berys



100% handmade
dark brown
free size
Harga Asal:RM20++
Harga Kawan:RM10.00
Sold out


*****

2. Stripe Berys Slack



fresh dari ladang
light brown+cream
2 pockets
Size "S"
Harga Asal: RM29.90
Harga Kawan: RM20.00


*****

3. Skinny Berys Jean



2 colours white&black
Size "M"
Harga Asal:RM69.90
Harga Kawan:RM40.00


*****

Okla..first trial 3 barang je dulu..untuk cardigan tue saya baru pakai sekali jer..yang slack and jeans tue saya tak pernah pakai lagi..suke beli tapi tak pakai..hehe..sape2x yang berminat bolehlah sms@call ke talian hotline 1-800-tekan tekan terus mam@%#..ngee..~tinggalkan msg kat inbox fb ye? ataupun send kat email saya popocund@yahoo.com...=P

note:ade sape-sape ade ubat selsema tak?? hidung sgt sakit!! aargghhh..~

gudnite readers and followers semua..~


14 ORANG KRITIK:

**hudalulu** said...

hold cardigan untuk aku babe..
muahahhaa

B.E.R.Y.S said...

yunk! bukankah anda sudah byk cardigan? haha..=P

Anonymous said...

Nak beli but sy lelaki.. ;p

-Mr.A-

B.E.R.Y.S said...

Mr.A:takpe,anda boleh beli untuk nenek anda..pasti anda akan jadi cucu kesayangan!! peergghh!! haha..~

Lepat Pisang said...

WOw!banyaknya koleksi baju awak ni..kemas dan teraturlah..sejuk hati tengok almari baju awak..

B.E.R.Y.S said...

lepat:huaaargghh!! mungkin encik lepat rabunkah? hehe..tak sangka saya ade org sejuk hati tgk almari nie..weee..~

tenkiu tenkiu!! =p

atEe said...

skinny jean tu pinggang 29 muat ke eh? hehe

B.E.R.Y.S said...
This comment has been removed by the author.
B.E.R.Y.S said...

atee:skinny jeans tue size "M"..pinggang 28..~

LaDy DeLLaZ said...

bile ada kt bilik? akak mau datang shopping.. muahahahahah.. XD

Anonymous said...

kena pam-pam?

Mcm da kawen je...

LOL

B.E.R.Y.S said...

Kak Dell:khamis nurul free..sok ade exam, so harini kene study..weee..~

anonymous:what? huh!!

mizzbutterfly said...

ehheheh...byk giler baju2 ko... adush...nak beli...mesti tak de saiz kan..heuhuhu selamt berjaya kawan..

B.E.R.Y.S said...

haha...okies!! thanx!!