Nurul Sayang Kamu: Dating Dengan Amoi Cantekss Confirm Takkan Menyesal Punye..

Dating Dengan Amoi Cantekss Confirm Takkan Menyesal Punye..

Fuuhhhh!! Fuuhhh!! hembus sungguh-sungguh sambil buat muka ketat-ketat dengan penuh semangat-semangat.. yeah! soalnya cik labah-labah sudah melahirkan anak kembar yang comel gilaakkss di blog saya ini..apelah tuan punye blog nie vemalas vungguh! vauuavvvaaaiii..aipp!! dusshh! ape ke hal plak nie gagap! hummpphh!

Ohh..lupe plak nak bagi salam, masyaallah..Salam Sejahtera ke atas kamu semua..!! hopefully semua sihat-sihat oke? saya pun sihat juge..alhamdulillah..finally!! saya dapat juga mengupdate blog ini..alkisahnya, kesibukan kemelandaan seminggu dua nie..maklum jela, sibuk dengan cuti..byk planning best-best!! so, macam terlupe kejap saya ade blog yang cantekss!! buweekkss!! (*0*)

Hurmm..nak start mane dulu ye??? okelah, kita mulakan story yang paling best skali!! tak taw lah best ke tak tapi nak cite gak tak kire! last week saya dengan my mum pergi jumpa amoi cantekss dekat Jusco Bukit Tinggi!! sumpah cantek amoi tue..kaki licin takde bulu kaki, dahi pun licin jugak! lalalaa..~ sape nak saya boleh rekemenkan kat korang..lelaki saje oke!! weee..~

Korang rase sape amoi cantek tue?? agak-agak?? ade iras-iras cam budak ni tak?

toink toink!!
.
.
.


sila terbalikkan laptop anda
@
sila pusingkan kepala anda
untuk mendapatkan imej yang stabil gitu!!

Ohh..saya bukan ibu ayam nak jual telur ayam oke! bukan juga menjual anak ayam..Kentucky Fried Chicken pun saya tak jual! sory..!! saya cume bagitau je kalau sape-sape nak kenal dgn amoi cantekkss, bolehlah pergi dekat LWM..bukan setakat kenal je, siap boleh urut-urut lagi badan korang..kalau first time datang free jer..haihh! yang lelaki..takkan korang tak nak kott??
tipulah kan kalau taknak..tapi syaratnye, korang mestilah tergolong dalam kategori obesiti!! ha! kalau perut korang ade cam gelebeh-gelebeh sikit, plus buncit-buncit manje gitu bolehlah ngedate dengan amoi tue..kih3x~ okelah..macam dah merepek jer..hurmm..

Kalau tengok pict nie korang boleh teka kott sape amoi canteksss itu....zaaaaassss!!



oke!! dah taw kan sape? haaa!!
so, sambunglah sendiri cite nie..hoho..
malas plak nak cite, tadi beria-ia jer..lolololooo~


sebenarnya my mum tue sungguh-sungguh nak kuruskan badan+perut+anggota badan yang sewaktu dengannya..motif saya kene temankan?? mak cakap "perut mak jadi seksi pun sebab kakak dulu duduk kat dalamnye lah.." oke, faham dah..saya tak mintak pun nak duk dalam tue..duk kat KFC ke MCD ke lagi best! boleh makan kenyang-kenyang..duk dalam perut mak sempit, gelap gelita..takde ayam goreng..hurmm..nie semua salah ayah lah nie..*tetibe plak ayah kene*lalalaa..~ suke hati sayalah nak salahkan sape pun..yang penting aritu saya makan ayam goreng 3 ketul plus double cheese burger!! weeehuuuu!!



before adik manis bertudung coklat kene picit-pict
dengan amoi cantek tue,,
mari kita tangkap muat dulu ye?


nasib tak baik kene bawa budak bushuk tue skali..ohh!!
muka bosan menunggu sgt menyerlah sekali.. =P



oke-oke..dia dah start dah perangai die tue!
mulut dah berubah jadi buruk.
hidung dah penyek!! hohoho..
mamfussslah kau kene kutuk abes-abes kat sini..
nyah kau adik!! dam dam dam..~



tarraaa!! dia semakin liar nampaknye..
sudah melompat-lompat!!
adeyhh.. ;p

Dahla 4 jam amoi tue amek kesempatan dekat my mum..huh!! lama btol! ape ntah yang dipicit-picit saya pun tak tahu..hurm..so, selama 4 jam tue lah saya terpaksa menggendong budak bushukk tue ke hulu ke hilir!! masuk KFC, MCD, Game Corner, mak aiii!! pokai aritu jugak!! adeehh..apelah malang nasib jadi anak sulung nie..asyik kene "pau" je..hummpphh!!

esok jela kita sambung cerita lagi..ngantukss sudah..jom tido! nite semua!

with love, Berys..

6 ORANG KRITIK:

zati said...

mahal tak?? (aku tanye cam aku laks nak wat wakakaka :p)

B.E.R.Y.S said...

zati:harga ikut pakej..tengok kita punya tahap kegemukan..my mum punye pakej RM500++...huhu.. ;p selamat mencube..lalala..~

Hapiz Rahman said...

aku telah menterbalikkan laptop ku ini.. hahah

B.E.R.Y.S said...

hapiz:ahaakksss! biar betul..haha.tahniah diucapkan! ;p

Parkcheek Chun Li said...

lepas ni ramping la yer =)

B.E.R.Y.S said...

chun li:haha..insyaallah..tunggu dan lihattt!! jeng jeng jeng...wee..~