Nurul Sayang Kamu: Ohh! Saya Paling Takutkan Miss "J"..Pergi Main Jauh-Jauh boleh tak???

Ohh! Saya Paling Takutkan Miss "J"..Pergi Main Jauh-Jauh boleh tak???


Jerawat oh Jerawat!!
please please saya merayu jangan membiak di muka saya!!!
saya mengaku saya tersgtlah busy minggu nie..
busy dengan adik-adik junior yang baru masuk UKM..
tolonglah wahai jerawat..
saya buat kerja suci lagi murni nie..
nak tolong adik-adik kenal Bumi UKM, Bumi KAB..
tolong bertolak ansur ye wahai jerawat..???
ye saya tahu saya tak sempat nak cuci muka saya minggu nie..
kamu faham saya kan jerawat??
(*_~)


note: nak dating dgn Sheikh Muzaffar malam nie..kali ke3 ni dating dgn die..hoho..oke bye!!

with love..Berys~



9 ORANG KRITIK:

Parkcheek Chun Li said...

orang kata xleh dekat ngan orag berjerawat nih...bhy...kihkihkih

B.E.R.Y.S said...

Chun Li: huh!! ciss!! manede jerawat..baru nak membiak je..hopefully tak!! haha..!!

Hapiz Rahman said...

hmm.. jerawat sebiji dua menampakkan seseorang itu comel. bak kata orang "pemanis muka".

Anonymous said...

eh2...dating kat maane tue....wat pe haaa

kahkahkah

B.E.R.Y.S said...

hapiz: hoho..!! kalau sesuai dgn orgnye, nampak manislah..tapi saya tidak!! ohhhhh! no no no!!

anoymous: kat Dectar UKM je..dia nak bagi ceramah sal die kat angkasa dulu..dah kali ketiga dengar ceramah dia..hohoho..~ ;p

afifahesnan said...

tape dayah, asalkan ade orang sayang :) kann...

B.E.R.Y.S said...

sape sayang?? hohoho..~

afifahesnan said...

sape sape je :)

B.E.R.Y.S said...

pipah:kontroversi nih!! nak taw gak! hahhaa ;p