Nurul Sayang Kamu: Tepuk tepuk tepuk sayang!! Perhatiaannnn!! Shhhhh...We are awesome aeeeoohh!!

Tepuk tepuk tepuk sayang!! Perhatiaannnn!! Shhhhh...We are awesome aeeeoohh!!

Hollaaaa semua!! weee..~ hope semuanya sihat-sihat and gemok-gemok alwiz!! hohoho~ at last after 1 week membusykan diri dengan Minggu Mesra Pelajar sesi 10/11, kini saya dengan gigihnye kembali menjadi pelajar biase..haha!! sebelum nie jadi pelajar luar biase..bukan spastik@oku okeh??? hurmm..sok dah start sem baru..yeeaaahh!! sem terakhir saya nak ngadap muka lecturer dekat lecture hall..sem terakhir saya nak bangun awal g class,,, sem terakhir jugak saya nak study sungguh-sungguh nak dapat dekan!! hoyeeehh! next sem sudah praktikal..cinta sejati belum jumpa lagi, camne camne??? haha!!! buweekkss!!!


Sem baru nie saya dah start majoring..nak abeskan lagi 15 unit je..tapi agak tough jugaklah, 5 subjek major skali gus! huh! tak taw lah boleh carry ke tak..hope sumenye baik-baik saje..arini member-member semua sudah pulang ke Bumi UKM terchentaaaa!! weee...apelagi, startlah club gossipingg kitorang..hohoho!!! sampai skrg nie pun still bergossip lagi..fuuh!! jap lagi nak sambung tgk bola plak spain lawan belanda!! go spain go!!! okela, mahu join kick-kick the bebola sotong..nite semua!!! jumpa lagi..bye!!


gambar sekitar MMP 2010/2011..sumber:aminians sniper~






oke! saya nak menempek juge..lallaaa..~
.
.
.



saje je crop pict nie kecik sikit..biar nampak kurus! haha..

nite semua..!! sweetdream..bye!

with love..berys~

5 ORANG KRITIK:

Hapiz Rahman said...

crop ye? heheh..

tetap terkantoi sikit :)

wish u all the best!

xazryx said...

waaa .best ny da nk abis belajar .hehe .

B.E.R.Y.S said...

hapiz:huh! kantoi kat mane tue?? hoho!!

azry: yessss!! saya final year!! hehe..;p

Hapiz Rahman said...

carik sndiri.. :)

B.E.R.Y.S said...

hapiz:lorrrhh!! malas nak cari! hoho..~