Nurul Sayang Kamu: Apekah Itu? ----->>> Part One

Apekah Itu? ----->>> Part One

Sambil-sambil saya buat assignment nih, tetibe je dapat idea nak update belog. meh main teka-teki! heee..~ saje nak hilangkan stress! :)


Korang cube teka ape benda ni?



*gambar dah dicropss! eheee..~*

saya bagi lagi satu imej..




dah kate teka teki takkan saya kejam sangat tak bagi klu kann?
hoho.. ;p


ade 3 je klu, ni pun dah kire baik dah nih bagi 3.. :

1. Keras
2. Perempuan
3. Bawah

hehe..selamat meneka! sape teka betul saya bagi something!! cepat teka! hahaha..korang takkan dapat teka punyeeee..~

bye!


10 ORANG KRITIK:

nadiyaya said...

wedges.tak pun high heelsssssss
wah wah betul tak betul tak?

ariph™ said...

biskut oreo cicah susu =)

Anonymous said...

Kasut tumit tinggi. :-)

LaDy DeLLaZ said...

akak teka high heels~!!!
nk hadiah, bg cepat!! XD

AyuE SurihanyOt said...

tumit kasut perempuan...heeeeee

Anonymous said...

ddilo?

hehe

Nurul chumel said...

itu macam kasut jek!

Nurul chumel said...

heels!

hamzah ian said...

heels lah tuh.. grrr

Anonymous said...

x bg jwpn pun!