Nurul Sayang Kamu: Nak buat ke tak nih? Tunjukkan tanda sokongan anda!

Nak buat ke tak nih? Tunjukkan tanda sokongan anda!

Salam semua, hi! entry nih simple je.. ade cadangan dari rakan blogger, Puan "ibu katil" aka makbed suruh saya buat give away..ingat tak shawl yang seguni besaq tuh?? chek habaq dah awal-awal nak bagi free kan?? haaa..ingat kan?? kalau buat give away baru rase meriah sikit.. ye tak? hee.. :) nak kasi belog ni femes sikit..huahua.. ;p

So, korang rase camne???? :) first time nih nak buat.. haha.. teruja jugak.. :)

Tunjukkan tanda sokongan anda dengan menaip Yessszaaahoolalala ke 33399..*Alorrhh, gatal nak pakai sms, komen sudah..hoho*

Bye! ;p with love, berys~

10 ORANG KRITIK:

Anonymous said...

kang org kate mintak puji2an lak buat gempaks.toksah le.kasi je sape nak.

kang free2 jer kena cap mencapub.

Anonymous said...

givaway 2 pe die?

Anonymous said...

nakkkkkkkk! katne2

nadiyaya said...

sokong sepenuh hati!!!
haha

N U R U L said...

mak aii, ramainye anon yang komen.. hey tunjukkan diri anda yang sebenar!! ;p

anon 1: ehhh, jangan salah sangka pulak..give away ni just suka-suka je, leh tambah kenalan blogger..hummpphh!

anon 2: give away ni something yang i nak bagi dekat orang2xlah..haha *entah!* alaahh, tunggu jela nanti i buat..hahaha


anon 3: thannxxxxx!!

nadiya: hehhee..thanx dear!! like it! :)

Makbed said...

buat buat..jangan tak buat! memula...

tangkap gambo suma shawl yg ade

pastu, sapa nak shawl tu kena la buat pape yg patut like bodek tuan punya blog ke..nyanyi satu lagu ke, tangkap gambo dengan muka yg amat kesiannya ke... ahahahhaa...

last sekali, bagi je shawl kat sapo yang anda suka.

sekian cadangan makbed.

N U R U L said...

makbed: aahhaahaha..muncul jugak puan makbed nih! hehehee..thanx for ur support!! ;)

Encik Psychopath said...

hum. laki takleh join la giveaway tu.

fendi_scropio said...

SALAM..SKALI GIVE AWAY 4 WANITA DA..

N U R U L said...

en.psy: boleh, join jelaaaa..~

fendi: haha..wanita jela.. ;p