Nurul Sayang Kamu: Dua Puluh Lima Perkara. Fakta. Matlamat Cekidout!

Dua Puluh Lima Perkara. Fakta. Matlamat Cekidout!

Salam semua sayang-sayang! :) sudah lunch? saya sudah! menu lunch arini nasi putih+ayam goreng+mee kerinting! eheee~ kenyang! pastu sambung makan dekat bakery..hoho! beli pizza 2 keping! kenyang lagi! arini tak study pun, malas! dah abes satu paper semalam.. rasa macam dah abes semua paper jerk.. heaven je rase sebab malam tadi paper finance dah lepas! memang tak sukeeee mengireeee..!! bile lecturer umumkan "para pelajar diminta berhenti menjawab, masa menjawab telah tamat." woaaahhh! rase nak peluk cium je lecturer tuh! ahaha ;) tiap kali paper yang kene mengira-ngira nih, saya memang tak senang duduk.. entah! memang tak dilahirkan untuk suke nombor kott! tapi saya tak salahkan ibu mengandung..mungkin ayah yang bersalah..keh3~


orang selalu tanye "nurul, sape datin, datin, datin??"
haaa, nie lah orangnye, Datin Shamshubaridah..lecturer finance saya!
best belajar dengan Datin sebab Datin ni lain..baik! rase mcm takde gap, selesa sgt belajar dgn Datin.. top nih dekat faculty! :)



******



Sebenarnya saya ade hutang banyak tag dari kesayangan-kesayangan saya nih..lama dah tak buat tag-tag nih! since takde ape nak update, mehla saya nak buat! yang latest tag dari fatin dengan kak lady dellaz, tag yang sama! jom cekidout! :


" Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 things, fact, habits or goal about you. At the end choose 20 people to be tagged. You have to tagged people who tagged you. If I tag you ots because I want to know more about you."



jap nak fikir 25 things tue..uhuuhh!

ape yer?

>
>
>

* faktanya, saya nie seorang perempuan ;p
* kalau petang-petang selalu membuta, tak p jogging pun!
*lately nih study memanjang dekat library, kalau nak jumpa saya g library UKM aras lima meja no. 129 *ehehee, sejak bile entah ade no.meja*
*agak kelam kabut lagi-lagi bile bangun lambat nak p class!
*selalu kalau nak shopping sungguh-sungguh suke p sorang-sorang, boleh manage time wisely, eceeehh! sebab semua ikut kaki sendiri..
* tak suke susahkan orang lain, selagi mampu saya akan buat sendiri! berdikari itu sesuatu yang wajib bagi saya! faham?
* jarang nampak saya marah, sebab tak suke marah! nanti muka cepat kedut!
* dulu-dulu sukekan warna hijau, pastu suke purple pulak, pastu brown, pastu sekarang suka yellow! jap lagi suke wane lain pulak kott! :)
* kuat minum air! sangat!
* makan sayur jenis kekacang saje..sayur daun-daun tak sukeeee!
* akan bergraduasi next year! ohh, nak bungaaaa berjambak-jambak!!
* setiap mlm sebelum tido set alarm pukul 6.30 pagi..tapi emak selalu kejut awal..haiisshh! selalu mimpi indah tak sempat nak ending best-best..mesti emak dah call suruh bangun! T_T,takpeee thanx emak!
* dulu suke sgt teddybear snoopy! kenapa entah!
* b4 tido mesti pakai losyen johnson baby. ini wajib. untuk make sure kulit licin berseri..ecewaaahh! ;p
* minat dengan tauke kambing, pelakon ashraf muslim..nak bela kambing mcm dia jugaklah! keekeekee~
* dalam family saya dipanggil kakak. bukan abg taw! ahaa!
* saya nie berdarah melayu+jawa. kalau jenis darah pulak, darah O..
* Addicted dengan susu. semua jenis susu saya minum!
* Keju dengan mayonis lagilaaaa saya sukeee!! ;)
* sedang berkira-kira untuk sambung master! doa-doakanlah ye?
* saya cube untuk menjadi garang tapi saya gagal. sebab orang cakap muka saya tak sesuai kalau garang. nanti orang gelak. *ohh, takpee korang!!*
* rajin online sampai lewat malam pun boleh, takde hal..
* cita-cita sem ni nak dpt 4 flat..haha..mari tadah tangan beramai-ramai!
* dah kawen nanti nak jadi surirumah yang berjaya.. :)
* tak suke sgt pink tapi pelik sebab barang banyak wane pink! ;p



alamak! macam dah lebih 25 jer. takpelah kan!


so, cukuplah kot jawab tag tuh. sape-sape nak buat silelah buat yea? malas nak tag..haha * serius memang pemalas!* okelah, nak pergi settlekan hal-hal masa depan pulak nih.. what a busy day..huh! bye semua! salam.. ;p

12 ORANG KRITIK:

Khumaera Ismail said...

fakta menarik tntg u :)
p/s: sy pun mls jgk..welkam to da malas club..huhuh~

N U R U L said...

khumaera: yess! ade geng!! ;)

Anonymous said...

erk..lvl 3 lg syokk study..hehe

Anonymous said...

u x seswai kalo grg.nnt i gelak.huahuahua

N U R U L said...

anon 1: haaa? final year peninglah..syokk ke? pelikkknyeee!

anon 2: hahaa..takpela, tak jadi nak garang2x..hoho ;p

ozzy said...

salam..
Fakta paling menarik 'tak suka susahkan org lain' dan 'jarang nampak saya marah'...ciri2 yg bagus.
warna ..kdg kala bergantung dgn mood seseorang.

N U R U L said...

ozzy: wassalam..thanx ozzy!! :) nice view! ;)

Fello Ariza said...

nak bela kambing?... nape x bela gajah je nurul..haha

N U R U L said...

fello ariza: alamak, kalau nak bela gajah, kos nak buat kandang gajah tuh mahal lah bro..ehehhee~ ;p tak cukup duet pulakkk! hiii~

Anonymous said...

xde kaitan ngan entry pon..sape main2X shoutmix tu?

Anonymous said...

xde kaitan ngan entry pon..sape main2X shoutmix tu?

bspotgurl said...

picture dgn datin tu kan, first I pikir she is your mom ..hihihik..salah rupanya