Nurul Sayang Kamu: Demam Deepavali. :)

Demam Deepavali. :)


Oke, tengok gambar pun dah tahukan? saya tak berapa nak oke arini. isk3. sedih. demam sikit, sempena nak deepavali.. hehe. tapi saya gagahkan jugak diri untuk study. tengok tuh, dah bab 4, paper falsafah alam sekitar. hee, baguskan? orang lain duk amek isu-isu keluarga, semangat nak jadi surirumah berjaya. Saya pulak semangat nak jaga alam sekitar. ecewaah! *jangan gelak, tulisan saya buruk. malu-malu!*




comel pulak tengok ayat kat kertas tu. hee :) setiap meja dekat library ade benda alah nih. rajin betul pakcik library buat benda nih. yang paling rajin sayalah! sebab demam-demam pun pergi study kat library. tuh, bawak bekal "tiger balm!" kot-kot teruweeekkk ke kat situ. haha. boleh sapu tiger balm, terus transform jadi ghimau. hoho ;)


arini library sangat sunyi. cuma ada saya dengan satu dua tiga chinese girl. ohh, baguslah. tak payah nak berebut-rebut tempat. dan yang paling best. selamat dari gangguan si kulit heeetaammm. tenang je ghaso hati nih.


Okelah, mahu tidur sudah, esok nak pergi library lagi. study sungguh-sungguh biarpun orang lain dah balik rumah sambut raya india, i tak kisahlah you. *esok g library nak pakai baju menghelip-ghelip ah. biakan biakan. tak kire. haha. nak pakai sari nampak pusat. ;p*

Gudnite semua! ;p salam..



18 ORANG KRITIK:

mizzbutterfly said...

stardy molek2 na...

shazika said...

gud lux exam dear

N U R U L said...

thanx cik rerame..hhehee ;p

N U R U L said...

azie: thanx yunk!!

Rozana Razali said...

get well soon.. =)

N U R U L said...

zana: thanx..:)

Liquid said...

good luck ea...

Aku Hakimy said...

comel ur sketch tu.. sebijik macam muka u.. hahahaha... get well soon...

Makbed said...

rajin-rajin. BERUSAHA!

N U R U L said...

liquid: thanx! :p

kimy: haha. tak samelah dgn muka i..huahua ;) thanx kimy!

makbed: ohhh, miss u lah makbed. insyaallah saya akan rajin mcm makbed..kikiki.. ;)

Anonymous said...

anon2 sume doakan cpt smbuh..abes xm kitowg dtg kacau ye..hehe..

N U R U L said...

anon: wahhh! ade group anon rupenye..hampess betul korang! huuuu~

Fello Ariza said...

huh?

nak gne sari nampak pusat?...

hahaha.. xyah2...

nnti org kt library x dpt nk study!

:P

N U R U L said...

haha, takdenye..main2x jerk. tak branilah nurul..huahaua

sebelas said...

kesian falsafah alam sekitar..demam erk :D

N U R U L said...

sebelas: haha..si pembaca yang demam.. ;(

SweetyMui2 said...

alahai..get well soon dear..study smart! :)

N U R U L said...

mui2: heee..thanx!! :)