Nurul Sayang Kamu: Azam Baru Sempena Hujung Tahun.

Azam Baru Sempena Hujung Tahun.

Assalamualaikum! Hye semua! Salam satu november buat penonton di rumah mahupun di studio. Oke, arini saya bangun dengan satu azam baru. ahaa. orang lain pasang azam awal-awal tahun. saya terbalik. hujung-hujung tahun baru nak pasang azam. eh, tak. sebenarnya saya lagi awal dari korang. azam ni untuk tahun depan punye.tahun 2011 ha. canggih tak? canngihlah sangatkan?


Malam tadi saya agak stress. so, saya decide untuk keluar mencari ketegangan, eh ketenangan di bawah pepohon yang meliuk lentuk ditemani awan yang mendung. saya tunggu bintang tapi takde satu pun. isk3. setelah hampir 2 jam saya pun pulang sebab hari nak hujan. terdengar emak memanggil "ani, angkat kain, jemuran dah turun." haha. nama saya bukan ani. tu ani mane entah.


Pagi tadi settlekan borang-borang untuk praktikal 15 november nih. Alhamdulillah, semuanya sudah beres. tunggu 4 november ni, faculty akan keluarkan senarai supervisor untuk praktikal nanti. hope, dapat supervisor yang hensem-hemsem. baik hati. yang suka belanja makan. ahaha.


dapat supervisor yang suke melancong pun oke gak. hehe.
boleh tumpang sekaki. mesti ku gembira sampai menyepak-nyepak seperti gambar di atas. hehe :)


Dalam keterujaan untuk berpraktikal, saya ade rase sedikit sedih. isk3. yela, pasni tak duk UKM lagi dah. banyak benda yang akan saya tinggalkan. pasni tak dapat makan burger daging cheese buatan akak cafe. ade ummpphhh burger tuh! tak dpt nak tengok pakcik din cafe senyum. hee.. *pakcik din cafe tuh die takde gigi, sebab tu dia jarang senyum. kalau dapat tengok dia senyum sekali pun dah cukup, rase heaven gila. haha!*,pasni tak dapat nak rase kene kejar dengan monyet,, dengan anak anjing.. *kat UKM ni dah macam zoo. haiwan liar bersepah-sepah.* yang paling sedih saya akan tinggalkan "harta" paling bernilai dekat UKM nih.. we need to trust each other rite? biarlah jauh asalkan dekat di hati. ecewaah! banyak betul kenangan dekat UKM nih. serius! :)


Okelah, doakan saya berjaya dengan maju dan jayanya dan semoga rakyat malaysia berbangga mempunyai saya yang berjaya. huahau. mane tau kot-kot saya ni bakal perdana menteri ke? korang jugak yang nak numpang harta saya. hehe.bye! salam.

p/s: nak privatekan belog sepanjang 4 bulan praktikal. oke tak?

17 ORANG KRITIK:

LaDy DeLLaZ said...

private blog? ok saje.. janji jgn lupa invite akak utk jd reader blog yg tlg di privatekn tuh ye.. ;P

mizzbutterfly said...

uish...die rindu amad la nnty yerk...huhuhu...dunt woory..amad blh dipercayai...aku rase amad yg lebih2 riso biler berjauhan dgn cik nurul sayang kamu ni...hehehe

N U R U L said...

kak dell: heee..insyaallah.. ;)

wani: WKA WKA WKA! Dah slmt sampai g arab..keh3..~

Anonymous said...

hebat giler jemuran turun sndirik..hehehe..

Anonymous said...

private je..eh tp xleh la kitorg bace ;(

N U R U L said...

anon 1: haha..tulah, hebat kannn?? cam citer p.ramlee tuh..haha

anon 2:tula, saje nak private. nak bagi korang rindu..hehe :)

Anonymous said...

bye awak!! bek2 ye

N U R U L said...

anon: bye! doakan kejayaan saya..jumpa time konvo nanti! hehe :)

^linas^ said...

jgn lupa invite saya jugak.

que said...

selamat praktikal. do well~

Faizal n Fashitah said...

Take care n hepi konvo!... nak privatekan blog? alaa takbleh la kitorang bace nanti...

N U R U L said...

linas: insyaallah..masih pikir lagi nak private ke tak..huhuhu

que: thanx q!! :) insyaallah..

f&f: thanx!! insyaallah nanti nurul invite..hehe :)

Fello Ariza said...

nurul..

2 posing ke atau terjatuh time nak ambik gambar?..

hahak :P

N U R U L said...

haha. tu mmg posing tapi member dah candid. tak sempat nak posing dgn sempurna..ecewaahh!!

cahayabintang said...

weih..nak private invite....

Ayuraza said...

salam singgah..
blogwalking nih..

N U R U L said...

ayuraza: wassalam..thanx singgah.. :)