Nurul Sayang Kamu: Wahai Kaum Hawa..Baca nie..!!

Wahai Kaum Hawa..Baca nie..!!

Perhatian!! kepada sumer kaum pempuan yang memandu, benda ni betul2 mnakutkan..benda ni betul2 terjadi kat penang..
korang ingat lagi x dgn kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh??


hmm..ader sorang pompuan ni berenti dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk isi minyak..sebaik saja dia siap isi mnyak tu dan nak beredar,seorang
pekerja kat situ buat pngumuman yang kad kredit pompuan ni ad problem
sket..pekerja tu suruh pompuan ni masuk ke dalam untuk bayar..tapi
pompuan ni confused la sbab transaksi mnunjukkan yang pmbayaran kad
kredit dier diluluskan dan xder msalah paper pon..

so pompuan tu bgtau la pkerja tu dan dia pon bersedia nak beredar ke kereta dia balik..tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam.. pompuan tu pon
decided untuk masuk ke dalam... sebaik aje die msuk kat dlam..dia mula
marah kat pkerja tu.. lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya..

nk tau aper?? sbenarnya msa pompuan tu dok isi mnyak,pkerja tu nampak ada laki mnyelinap kat blakang keta pompuan tu dan pkerja tu dah pon tepon polis.. pompuan tu pon apalagi,takut r..dia pon try intai dan dia nampak pintu keta dia terbuka dan laki tu kluar dari keta dia.. hmm..ada laporan yg mngatakan yg skang ni ada gang yang amik body part orang pompuan..salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap masuk keta orag pompuan masa pompuan tu tgh pump gas atau beli brang kat kdai TGH2 MLAM!!
kemudian,diorang akan potong kaki pompuan tu untuk mmudahkan diorang culik dan bunuh pompuan tu..satu cra lagi plak,diorang akan msuk kedalam keta yg xder orang n x
berkunci kemudian culik pompuan tu dan bunuh diorang..korang pass la msg ni kat mna2 pompuan yg korang knal.. bg org pompuan plak,be xtra careful n kalo bley,jgn kuar sorang2 tghh malam.. lagi elok,x yah kuar langsung mlam2..

mesejnya: selalu la kunci pintu keta wlaupun korang rasa korang nk kuar jap jer..


2 ORANG KRITIK:

caiz said...

ishk3...
kesian org pompuan, sepanjang mase jdk mangse keadaan..

B.E.R.Y.S said...

yang buat pompuan jadi mangsa sape lagi..lelaki!! dush!!