Nurul Sayang Kamu: Salam Perantauan Dari Univercity of U Kayy..Emm..

Salam Perantauan Dari Univercity of U Kayy..Emm..

Raya nak dekat. Next week je kann..semua orang duk wish kat fb tue haaa..

Saya pun rase nak wish jugaklah!

Nah! kalau rindu tengoklah video hi haaa..penat taw buat.!

record dekat 12 kali tak jadi-jadi..asyik tersasul je..haihh! :(





kualiti video memang totally out! huh!


sempena raya nie sape nak hadiahkan saya henfon raye??


p/s: hari ahad ni nak pergi shopping raya..mane taw ade rezeki dpt phone raya baru ke? doa-doakanlah yea? orang sibuk cari baju, saya sibuk cari benda lain..heeee~ okelah, nak g terawih! bye semua! salam..


With love..Berys~



23 ORANG KRITIK:

a-m-i-r said...

"..untuk yang tersayang..kalau ade..?" kih3~ agak tergelak gak...

afifahesnan said...

matang gile. hehe :)

N U R U L said...

amir: haha..well...hihi..amboi, bab gelakkan org no.1 eh!

pipah: ko lah org pertama cakap aku matang wahai cik pipah oi..haha..pipah slmt ari raye!! :)
balik banting nanti rojer2x okeh!

Anonymous said...

camat ari raya cik nurul! (>.<)

N U R U L said...

anon: hye! slmt ari raye jugak encik ke cik ni..hohoho..~

afifahesnan said...

yela, kalau aku nak wat vid ni da dok elak2 je, tade dah sopan cam kau.
aku raye sg. buaye t aku roger kau. hehe

N U R U L said...

pipah: haahaa..padahal aku byk kali ulang2x wat video nie..baru aku taw susahnye jadi pelakon..haha..asyik cut and cut and cut jerk..

okeh, beres!! jumpa nanti insyaallah! :)

afifahesnan said...

weh. kau ade num aku? num kau ilang dah. hehe. text aku, t ak save balik :p

N U R U L said...

pipah: ade kott..maxis kan? 012..kan? aku msg kat fb jap..check inbox..:)

sapphire said...

haha comey !!

N U R U L said...

kak nilam lagilah comel! slmt ari raya kak! heee..lame tak jumpaaa..misss u!! :)

J.M.R said...

good job..

maaf anda ditrima..ada slh ker?:-pp

N U R U L said...

JMR: ade salah kott..mane2x yang tak prasan salah tue kire salah lah tue...haaa?? ayat pening2x dah..adoiii!! slmt ari raye!! :)

Parkcheek Chun Li said...

SEKALI LAGI...

"Untuk terSAYANG...KALAU ADA"

apakah itu????

oooo....pokpet upenya...hahahhahahahahahaha

kalau yg nek ketapi tuh mcm ne? asik yg nek keta di jalan raya je =(

N U R U L said...

pakcheek: Haahahaaa..sebenarnye yang tersayang kalau ade tu tak terniat pun nak cakap..penat nak record lagi daa..so layankan saje..haha

biaselah mmg potpet pun..huuuu~

yang nek ketapi tue pesanlah kat pakcik drebar keretapi tue..adoii~

Anonymous said...

ye, mmg potpet giler.hak3

yg tsyg kalau ade????kesian die nanges bdarah dgr tuh

slm raya

ahmad m said...

pulakk 'kalau ade'...

N U R U L said...

anon: haha..yela, memang ade pun yang tersayang..hehe..:) ade ke yang nak syg i ni haaa..hohoho~

amad: errmm..ade ade! yang tersayang! heeee..~

Dr Zahau said...

nih x leh jd nie..
kami pun nk buat satu vid la..=)

N U R U L said...

azhar: haha..buatlah..pastu upload kat fb..heee..~ dun forget! tag nurul skali.. :)

ahmad m said...

=)

ika jamil said...

"untuk yg tersayang,kalau ada"

tentulah ada kan...kan ats tu...heheh

anyway...comel giler,siap ada background music,mcm kat overseas oke...heheh

SELAMAT HARI RAYA NURUL YG CANTEK!

N U R U L said...

ahahhaa..kak ika! heee..thanx! slmt hari raya juga..duit raya jgn lupe okayyyy!! :)