Nurul Sayang Kamu: Dah tukar dah tukar! Oke tak?

Dah tukar dah tukar! Oke tak?

Heee, akhirnye! dapat jugak tukar header belog yang baru. tema pink! yaawww! background pun dah tukar jugeee. nampak macam classic+vintage sikit. Cheh! senanye nak tayang matrik card yang dah buruk tuh. buruk-buruk pun I sayang taw. tak lame je lagi nak abes blaja! jap lagi tukar pulak kad matrik baru. hiohio!


Teringat time blaja dekat matrikulasi melaka dulu, ade sorang kawan I nih, die tak puas hati betul bile gambar dekat matrik card die buruk. Jadinye, die nak bagi nampak cantek, die p tempek gambar passport dekat matrik card. Kononnye pandai, sekali nak scan dekat pondok pak guard keluar bunyi *buzzzz buzzzz! -bukan buzz kat ym tuh!- bunyi scanner tue reject matric card die* kasihan. kene bayar 30 hinggit. hik3. comel je time tuh!


Oke tak? Pink pun pink lah! :) better daripade hijau tahi lembuuu. ;p



bye bye header belog lame. awak nampak seramlah dalam header nih!


Okelah, mahu bergossipsss dengan gugurlsss! maklumlah, sekarang sudah selamat sampai di UKM. Bye bye! wassalam.

14 ORANG KRITIK:

ika~~ said...

cantek cantek :)

N U R U L said...

ika: thanx! ;)

Faizal n Fashitah said...

Wahhh...siap tunjuk matrix card lagi tu ekekeke...

NazzReyn said...

header lame tu seram tapi menawan~ hihihi

N U R U L said...

f&f: haha..saje jeee ;)

nazrin: hye! tu semua palsuu..ahahaha ;p

syafila abidin said...

cute lor :) jeless , hehe

Mamek Eaturmusicx said...

ala, tak ada credit pun background tuuhhh! :(

N U R U L said...

syafilla: hee.. ;) sile jelesss!

malik: kredit????

panda said...

letak la pic ngan pakwe, baru swiiit

N U R U L said...

panda: heee.. ;p tak sweetlah, pic dengan suami baru sweet! :)

panda said...

ha.letak ler, apo laie

laGenDA KodOk HijAU said...

sentiasa cantik, ikut tuan punya tanahlah tetap cantik walaupun tgh tido comell je macam hamster

conbellydiobeterisme said...

header cantik cools

N U R U L said...

panda: :)

kodok: ahahaa..puji ke perli nih?

hamster? haahaa

con: thanx!