Nurul Sayang Kamu: ~MaLaM B4 PuLaNg kE rUMah~

~MaLaM B4 PuLaNg kE rUMah~

Di kala org lain tgh syok2 duk lepak kat umah dgn family..sy, fatin,ahmad ngan zaff yang masih stay kat hostel nie wat plan baik punyer..hehe~ malam tue after buka same2 kami plan nak kuar jalan2..at last kami decide g Downtown Cheras..pukul 9.40mlm kitorg b'tolak..waaa~~ terubatla jgk rase kebosanan kami..huhu~ jalan jam malam tue..ramai on the way balik kg kot..sesak sgt2!! dalam pukul 11 kitorg smpi Downtown..fuh!! ramainyer org mcm semut!! haha..masing2 shopping last minute..kitorg just jalan2 jer tgk2..tak taw nak beli ape senanyer..jalan punye jalan at last jumpa gak brg yg berkenan di hati..I got selendang wane brown dgn purse Guess..mmg niat nak cari purse baru pown..then dpt jgk!! weeee~ sonoknyer!! faten dpt tudung, zaff dpt sarung enset baru, amat tak sure plak die beli ape..ngee~



camnilah sesak jalan kat downtown..=)



after shopping kene jalan jauh..
takde parking yg dekat..huhuhu



ahmad dgn kebab melawati di tgn..
lapar2!!..bekalan utk sahur..



my new purse!! Guess tak ori..hik3x

after balik dr downtown dekat pukul 1pg..kami singgah sahur kat amer ali..makan2, citer2..dekat jam 1.40pg ktorg pun balikla kolej..pak guard menunggu di pintu masuk UKM..abesla kali nie!!..huhu..wat cuak jer, rupenyer pak guard tu wish slmt ari raya kat ktorg..hehe..bile smpi kolej stay kat pjbt Jaksa..then buka lagu raya..mak aii sadiss jer dgr..tibe2 zaff kate " jom kite kemas bilik Jaksa!..wat cam raya mood.." hehe..so kitorg pun dgn smgtnyer kemasla smpi jadi cntik!! faten tak kemas pown..die duduk jer wat lab report yg tak siap2 lagi..padahal nk anta soknyerr...padan muke die!! hahaha..kuang3x..

***keadaan sebelum dikemas***







***semasa sedang dikemas***





***selepas dikemas***






after siap kemas2 kitorg ade lagi plan..haha.. malam tue penuh dgn plan..nak taw ape die?? ha!! main bunga api..hehe..act, bunga api tu beli time kat downtown..rm3 jer..fun sgt!! w/pun cume main b'4 jer tp rase seronok sgt2..meriah jer!! asap bukan main byk lg..waaaa~~



mereka kanak2 ribena..haha..

happening sgt mlm tue!! b4 semua balik smpt lg spent time same2..heppynyer!! w/pun hati rase sayu jer..tak taw knp..rase mcm sedih & sunyi sikit mlm tue..mybe sbb dah takde org kat kolej kot..tu yang rase camtu kot..ape2 pun jap lagi sy nak balik dah..kpd kwn2 take care ye balik nnti..=) jumpa seminggu dari skrg dgn cerita raya plak!! bye2 semua~ salam..


1 ORANG KRITIK:

EatUrMusicX said...

erks... dah beso2 men bunge api!! ape ni! ;P