Nurul Sayang Kamu: exam oh exam~

exam oh exam~



Problem sy bile tgh jawab exam. ni dalam dewan exam nie.

Tak leh fokus. Sebabnyer:

*org yang jaga exam sumer ensem2x. susah nak cocentrate ah!
tak boleh ke amek org yang dah tua2x sikit jaga exam. huk3x. sy dah cube tahan utk tak toleh bile diorg lalu. tapi, sy tak mampu. yela. lumrah manusia sukakan keindahan..~ ngeee..=)

* bunyi kasut high heel lecturer yang berdetak detuk dari jauh dah boleh dgr. hilang focus.

* kesejukan melanda disebabkan aircond level di tahap (-ve) darjah celcius! perghh..~

* student sebelah sy tibe2x jer seret kerusi. bangun g tandas. kacau jer!! tak leh ke tolak kerusi slow2x.. heh!! respect sikit boley tak??

* ade student yang kaki bersin. pastu g buang hingus die kuat2x. 1 exam hall boleh dgr. eyarrkk! pantang sungguh sy dgn kaum2x ini..~

* tak boleh focus lau lecturer asyik lalu lalang jer. tgk ape student die jawab. lau nak bg jwpn free takpe jgk..huk3x.

*ade setgh dak2x yang jg exam nie wat cam "poyo2x" diorg nie penjaga exam.. haha..cmne tue??
hurm..mcm diorg nie lecturer lah lebih krg gitu..keh3x..=) ini pun sy boleh detect. hebat tak sy?

*****

Bile benda2x nie jadi ape yang sy buat??

*****
duduk diam2x kat tempat sy.
goyang2x kaki.
mengelamun sebentar.
tgk gambar sy kat matric card (chantek!) haha..~
tgk2x gaya lecturer. baju diorg. kasut diorg. emas2x kat tgn diorg. weee~
kadang2x tgk gak budak yang duk depan sy nie. if die lelaki sy tgk jer rambut die. ade kelemumur ke tak. hehe. sempat lagi tue! if die gurl, sy tgk tudung die. kot2x ade tahi lalat ker? yela..muka chantek tapi pakaian kotor.. tak manis gak kan..wah wah wah!! mulut!

hey cik nurul! org suruh jawab exam tapi ntah ape2x yang sy wat ntah.. heh!! ape2x jela.. asalkan sy hepy tak stress dlm exam hall tue!! what the chicken hah!!

okla..gudnite sumer..zzZzzZZZZzzz...~

terlebey sudah post untk bulan october nie..kaitan??


4 ORANG KRITIK:

LaDy DeLLaZ said...

HAIH~~

org suh jawab exm la..

bley plak die dok perhati org sekeliling.. paling x tahan.. tgk org yg jaga exm..

huahuahuaaa...

kalo wt cm yg di kate sumer tuh, nurul jwb exm x akhirnye?? heheh~ kot la asyik sgt berangan smapai trlupa.. :p

B.E.R.Y.S said...

hehe..sy slalunye bile 15 minit terakhir je wat camnie..15 minit awal fokus..15 minit seterusnya struggle gegile..15 minit setrusnya lagi sy bulat2x jer jawapan yang mana patut.. then 15 minit seterusnya sy sudah siap..then gunakan 15 minit lagi untuk semak2x jwpn. so cukup masa untuk sy berangan dan melakukan semua yang tercatat seperti di post sy tue..ngeeee~ hebat2x..=)

cahayabintang said...

hahha...buat lawak la ko ni dayah...
adess,tak thn aku...

B.E.R.Y.S said...

haha..biaselah..aku mmg........lawak..comel plak tue! hak tuih!! kih3x..=)