Nurul Sayang Kamu: Bulan Sambut Bestday

Bulan Sambut Bestday

Sy dedikasikan entry kali nie khas buat Mun Harubiru

Heppy bestday..ngeh3x..tahniah lah kerana telah ditepung gomakkan oleh kami-kami semua..~

Pheewww!! sakit weyh mataku kau baling tepung!! aiisshhh!! anyway..takpelah..sekali sekala bg kau chance mengharu birukan situasi..

Kau mmg lmbt mun nak masuk umor 20..knp lah ko last skali??? knp mun?? knp??? boleh tolong jawab kuat2x tak???

Ape2x pun..tahniah sbb at last smpi gak kau cecah umur 20..alhamdulillah..syukur2x!! harap kau bace lah entry kali nih!! special seyh untuk kau..~ walaupun takde isi penting, mukaddimah pun kurang..hehehe..

Nak wat luahan hati tapi..huhuhu..nanti semua org taw plak kan?? kita2x sudahlah..hohoho~

Just want to wish hepy bestday yang ke-20..sweet 20!! tak tawlah ape yg sweetnye mun nie..hek3x..gurau2x jer!! marah?? tak kisah..bile lg nak buat kau marah..=) Semoga hidup kau lebih diberkati Allah insyaallah..Hopefully kita akan terus kawan sampai bile2x..ngeee..~ syg kau mun harubiru!!

p/s: kawan2x cepat upload pict mun yg syok sendiri lompat2x tuh!! tak sabar nak komen!!


2 ORANG KRITIK:

mizzbutterfly said...

huhuhu nurul thax for datg tuk celebrated yerk!!!!

B.E.R.Y.S said...

hohoo..cam vip lah pulak..ngeh3x!!