Nurul Sayang Kamu: Duduk dan Mati

Duduk dan Mati

Tadi sy bace paper..retina mata sy tertarik dgn satu title berita nie..lalu sy membulatkan anak mata sy dgn sebesar2x alam..jeng3x..:~

"MAUT DIDUDUK KEKASIH"


first2x skali ape yg korg terfikir dari tajuk di atas?? adakah?? apakah?? hohoho..cam bunuh nak tak nak je kan?? main duduk2x plak pastu mati..wahh!! senang jer..takyah susah2x g beli pistol mainan kat JUsco..uhuuu..~ hati2xlah ye lau tibe2x makwe ngan pakwe korg nak duduk atas korg..oppsssss!!! kang tak pasal2x mati plak kang.. ;)

benda nie jadi kat Ohio,bandar Cleveland..adelah sepasang kekasih nie..diorg bergaduh..majuk2x manje camtulah lebih krg..punca diorg gaduh sy pun tak taw lah plak sbb ape..sy tak smpt nak g siasat..terlepas flight nk g Ohio semalam..hak3x..gedikk seyhh..

ok2x..camni, pas diorg gaduh2x tue..si gf name dia Mia amek tindakan drastik dgn duduk di atas bf die name Mikal..Mia&Mikal..wahhh..sheweeettttnyerrr!!! M&M..hoho..~Act, si Mia nie sgtlah gemokk+obesiti..huaaaa3x..berat die yang sy bace dlm paper 138 kg...

ulang suara!!
138 kg okeyhh?? Yang si bf die, Mikal sgtlah chumell..berat lebih krg je dgn sy..nak taw bape?? 54.4kg.. alolololooooo..camnelah die boleh tersangkut terpaut dgn si Mia tue..sy nak korg bayangkan kejap..(duduk pejam mata sambil kuar awan biru atas kepala..hahaha..)

Abestu kalau dah si 138 kg duduk atas 54.4kg punye manusia..mestilah
mammmpp........uuusssss!! kesian Mikal..wuuuaaaaaaaaarrgghhh!!! sedih nye dpt gf camtuh!! kalau sy jadi Mikal..sy cucuk si Mia tue pakai alat sedut lemak..smpi mati..hahahaha...kejam!!


So, moral of the story:

1. Sape kate rupa fizikal tue tak penting.. saiz badan pun main peranan taw tak?? hohoho..~

2. Sape2x ade bf/gf yg kuat makan tue..tolong2x lah bantu mereka untuk control mkn yer?? cam sy nie..kene control mkn..tapi tak kire..mkn tetap mkn..pandai2xlah jg ok.. ;)

3. Lau gaduh2x majuk2x time tgh hot2x bercinta tue..jgnlah smpi wat tindakan di luar kwln..g bunuh dirilah, g bunuh org lainlah.. terjun bangunan lah.. heh!! ntah ape2x ntah..akal cetek sungguh.. nak mati eksidenlah.. penat je korg wat aksi2x ekstrem tuh..bukan si dia kisah pun..huaaaa!! lagi diorg ckp " g mammmm....pp..uuuu..ssss lah.." ade..

p/s: Selalu dengar org bercinta sanggup sehidup semati. Adekah "pepatah" nie digunakan kat Malaysia jer?? Kalau tak betol..mesti kt Ohio pun guna jgk kan?Mesti si Mia tue dudukkan diri sendiri plak pasni..muaaahhaaaa..~


2 ORANG KRITIK:

Nazz said...

Itu namanya seduduk dan semati..

B.E.R.Y.S said...

owwhhh..camtu ke?? ok2x..logik jugak..waahahhahaa..~