Nurul Sayang Kamu: Lembu dgn Anjing

Lembu dgn Anjing

Hari yang penuh mengujakan buatku..hoohoo~ Camne nak start nie??? Ermm..aduhh..serius susah nak start..Nak mula dari kiri ke kanan??

Oklah..hurm..lembu kalau kita langgar perut die bunyi "teng" ke?? Camne kita nak taw lembu tue jantan ke betina?? Rasenye semua lembu ade susu..=) hahaha..takpe2x..soalan ni sy skip dulu..nak tanye kpd yang pakar..~

Menaip dgn tersenyum-senyum mengadap laptop..bersaksikan rembulan bertemankan cicak di tingkap bilik..bisinglah cicak nie..nak ngurat2x sy plak..!! sy tawlah sy ni c**tek..takyahla suit2x kat sy..ngee~ ape nak tulis nie sebenarnye..sekejap lembu sekejap cicak..rase cam post kali nie sy taip di zoo negara pulak..[[zoo pun boleh..]]

Hati sy saat ini sgtlah girang masam2x manis2 gitu..pheewww!! knpkah?? Allah tu Maha Adil..sgt2x Adil..setiap yg dijadikanNya berpasang-pasangan..mcm kata lawan yg kite belajar time kat sekolah dulu..kecil lwnnye besar..tinggi lwnnye rendah..pastu smbunglah sendiri..samelah mcm life manusia nie..bile sorang pergi sorang datang..bile satu hilang satu tumbuh..ececececeehh..~

** 4 perenggan atas tue sy taip jam 4.30 pg td..smbung taip jam 11 pg nie..=)

Tgh duk khusyuk taip tue..tetibe jer dgr satu bunyi dekat luar bilik..isshh..seram sungguh!! dup dap dup dap jantung nie..nak kata sy nie penakut tak jugak..hehe brani!! tapi bile dgr btol2x cam suara pempuan mengilai..so, dgn spontannye sy pun terus bukak...bukak ape?? bukak tingkap??? bukak pintu??? see..braninye!! huaaaa...taklah..sy terus bukak selimut!! nyorok bwh selimut smbil calling2x..wawawawaa~

Serius takleh tdo..tp dah kene pakse tdo..nak wat camne..huhuhu *weeekk!! jelir lidah kt org tue!!** hahahaha..**gelak sambil kenyit mata sikit..** eyhh..jap2x..bunyi apekah itu??? eleee...setakat bunyi anjing lapar..tue pun nak takut!! kata sy kpd sy!! ngeee~

Yang sy tahu cinta tue indah~ lari tajuk..!! ('',)

..........p/s: indahnye bercinta dengan hartawan..wawawawwawwa~........ hehehehe =)


8 ORANG KRITIK:

LaDy DeLLaZ said...

uiks3~ ada citer best ke? pengakuan kt p/s tuh cm menarik perhatian jer.. heheh..

escapade said...

setiap kesukaran dan masalah yg kita hadapi, Allah swt akan sertakan bersamanya pintu penyelesaian. Dlm hdp kita, kita akan melalui berbagai-bagai fasa sebelum sampai di destinasi yg kita tuju. Yg penting, di kala kita mengecapi kebahagiaan, jgn dilupai pd Yg Maha Esa. wallahualam.

B.E.R.Y.S said...

kak dell: hahaha..cepat je ye?? macam goreng pisang panas..hehehe..takdelah..sy cume membayangkan jer lau bercinta dgn hartawan camne..mesti best kan???

B.E.R.Y.S said...

escapade: yes..! sy setuju..sokong 100%..insyaallah..Allah yang lebih dahulu didahulukan..=)

escapade said...

:-)

LaDy DeLLaZ said...

eceh.. siap men calling2, men jelir2 dlm selimut, siap kene pkse tdo.. xkn bayangan jer.. hahaha~

biase la akak.. kalo ada yg menarik, msti cepat jer.. ngee..

apesal entry Serah Cinta da di delete? br nk baca.. hohoho..

LaDy DeLLaZ said...

eceh.. siap men calling2, men jelir2 dlm selimut, siap kene pkse tdo.. xkn bayangan jer.. hahaha~

biase la akak.. kalo ada yg menarik, msti cepat jer.. ngee..

apesal entry Serah Cinta da di delete? br nk baca.. hohoho..

B.E.R.Y.S said...

kak dell: hehehehe..kak dell boleh ganti michele dlm melodi tue lah..wakakaka~ hurm..terpaksa di delete..byk hati kene jaga..oppsss..hehehee..=)) setakat nie masih bayang2xkan je..kalau betul2x jadi sy bercinta dgn hartawan..tungguuuuu..hehehehe =)