Nurul Sayang Kamu: Wajib baca!!

Wajib baca!!

S
E
N
S
I
T
I
F

Dulu sy sgt sensitif..

Tak boleh terusik sikit pun hati sy nie..

Kuat sgt menangis..kata org hati lembut..halus gitu..hohohoho~

Benda yang remeh-remeh pun sy nak sensitf.. kadang2x benda tue mmg sgt2x simple..tapi sy suke mengkomplekskan keadaan smpi tercetusnya perang ala-ala perang dunia ke-2..waahhhh!! hebat!!

Smpikan time tue sy rase cam orang2x kat dunia nie semua tak sayang kat sy..!! time tue rase cam semua org jahat sgt!! semua pentingkan diri sendiri..huuuuuuaaaaaaarrggggghh!! benci sgt semua org time tuh!!

Saya taw selalu sy yg start cari gaduh..tak kisahla dgn sape2x pun..pastu sy mesti salahkan org lain..wawawawa..jahatnye sy nie..padahal sy taw sy yang salah..tapi nak gak ckp diorg salah..tak kire! nak menang gak!! walaupun tak dpt hadiah..hahaha

Sampaikan satu hari sy tulis surat kat my mum gtw "knp semua org tak syg sy lagi??" time tue sy on the way nak balik asrama..sy selitkan surat tu kat bawah pintu bilik mummy sy..pastu sy pun nangis2x bawa diri..hahaha..lawak2x bile ingat2x balik..sebabnya saya merajuk sgt2x tak dapat join perfomance untuk nasyid dgn kwn2x sy..marah sungguh time tuh!! rase nak lari dari rumah..hohohoh..~ pastu sy geram sy sepak pintu umah smpi tercabut tombolnye..hebat seyh sy nie!! tak caye sudah..tulah..sy dah kate sy hebat dulu-dulu..ngeee~

Sekarang baru sy taw..knp org tak suke lau sensitif melampau..sy ade tanye kt member sy..time tu zaman sekolah lagi..sy tanye sensitif nie tak bagus ke??die jawab tak baguslah..sbbnye kalau sensitif melampau lama2x nanti org akan muak dgn perangai kita nie..kalau sekali dua mybe diorg boleh tahan tapi kalau dah selalu..org akan hilang sabar..pastu sy faham dah..

Sejak tue sy belajar krgkan sikit2x..tapi tak bertahan lame..seminggu dua jer sy tak sensitif..haha..time tue sy sedang hangat bercinta..haha..cinta monyetlah katekan..last2x si dia tinggalkan sy cari awek lain..kureng asam jeruk btol!! aiiisshhh..at last sy dpt taw sbb sy ditinggal.."Sy nie sensitif sgt.." huhuhu..~

...........sy dah faham skrg....=))


4 ORANG KRITIK:

LaDy DeLLaZ said...

hehehehe... no komen.. :P

sila teruskn usaha.. ^^

B.E.R.Y.S said...

hahaha..baik!!

Sashie VII said...

Er. No komen. Ada lelaki yang cukup sabar, tak kisah sifat begitu. Tapi mencari, susah kan.

Teruskan usaha. (",)

B.E.R.Y.S said...

sashie: yes u r right!! susah nak jumpa..tapi tak salahkan sensitif..menunjukkan yg kita nie peka pd environment..hahaha..=)