Nurul Sayang Kamu: MU...KA..BU..KU..

MU...KA..BU..KU..


motif gambar atas nie??
saje je nak tunjuk yang saya nie sgt busy lately nie..tak sempat nak on9..
huhuhu..rindunyer sama my fb nie!! muaaahhh3x!!

facebook nie baguskan??
yela..salah satu tempat @ medium org ramai especially student untuk bernetworking..
pheiiwwiitt..!! networkinglah sgt..
padahal tempat utk membuang masa kowt..
tu yang tak bagusnyer..
suh study tapi asyik main fb jer..
kalau yg rajin bercucuk tanam, berniaga kat cafeworld tue takpe lagi..
sekurang-kurangnye bolehlah cari experience bekerja..
kah3x..betui ka tak betui sy ckp nie..

contoh mcm sy nie la kan..
anda semua patut contohi sy..kui3x..contohla sgt..
padahal asyik mencapap jer kat fb tue..
hak3x..smpi kene marah byk kali pun tak insaf lagi..
mak aiii..mintak ampunlah byk2x..
dari dulu mmg sy suke mencapap okeh???

contohnye sy nie..gunekan fb utk smpikan maklumat penting..
maklumat apekah itu??
yela..memandangkan sy nie menteri di jabatan perdana menteri..
so sy kenelah gtw informasi terbaru tentang event yg sy organise..
ataupun menteri-menteri lain organise..
so dari situ..sy dapatlah menjimatkan kredit sy nie..
kan mudah..
so,,betul ke tidak sy patut dicontohi??
tak caye sila check fb sy..mane nak cek?? url cari sendiri..kuang3x..~

saya kagum dgn org yang wujudkan fb nie..
kat fb nielah..kita bertemu jodoh..
kat fb jugak kita dpt jumpa kwn2x lame yg terpisah..
kat fb jugak kita leh check status kengkwn kita..kat mane diorg menyorok..penting tue!! senang nak terjah bile diorg nak kawen nnti..makan free..suke bab makan-makan nie..wakaka..~

p/s: fb owh fb..muka buku..knp muka buku..tak muka note ke..muka file ke?? hurmm..


2 ORANG KRITIK:

sweet.ants said...

fuyoo ramainye request...hihik

budakhitam said...

budak hitam ade cite pasal facebook ni gak...
but bit different with yours