Nurul Sayang Kamu: Sumpah kau tak lawa!! (Ditujukan untuk cik berys)

Sumpah kau tak lawa!! (Ditujukan untuk cik berys)

Skrg nie..macam-macam fesyen tudung dah sy tgk orang pakai..ade yang cantek..ade yang pelik..ade jugak yang susah nak cakap..skali pandang mcm tudung, dua kali pandang cam tudung saji..hua3x..~

yang nie tudung sajikan?? hek3x..
tak ke pelik fesyen tudung nie..
kalau sy pakai camni agak-agaknye ape org kate eyh??

ape pun sume tue terpulang lah kat diri masing-masing..yang penting hati..huhu..dulu time mula-mula fesyen selendang tgh meletup..sy pun sibuk jugak nak berselendang..biaselah anak muda..sentiase terikut-ikut dengan peredaran zamanlah katekan..jadinye, tiap kali shopping je mesti selendang yang dicari..bukan main lagi time tue, nak beli yg plainlah, jalur-jalurlah, polka dot pun nak jugak..uissshh!! sungguh..aku tak percaya cinta..~



nie la 1st selendang yg sy pakai..amacam??
cun ka?? tarak cun ka??

pastu sekarang nie..cam dah malas gila nak melilit-lilit selendang tue..biaselah..hangat=hangat tahi ayam jer..sy penah jer tanye kat kwn sy nie..sesuai tak sy pakai selendang..die ckp tak sesuai..lagi cantek kalau pakai "tudung normal"..tudung normal?? first time dengar perkataan tue..huahuahua..biaselah..tanye kat spesies yg tak bertudung..manelah die taw tudung yg selalu kita pakai tue tudung ape..ngeh3x.."tudung normal"..kelakar pulak nak menyebutnyer..=)

kalau dalam bertudung nie..sy suke tgk gaya girl lain bertudung..tapi takdelah smpi nak ikut tiru sungguh-sungguh..yela..kalau diorg pakai cantiklah..sumpah kalau sy pakai takkan jadi cam mereka..whoooaaa..~ silap-silap org ckp sy nie buang tebiat pulak..ape ke fesyen minah nie.



nie lah ikon sy dalam bertudung..
Datin Norjuma..
pakai tudung ape pun cantek..!!

tapi sy sangatlah kagum dengan budak kecik kat bawah nie..
kecik-kecik dah pandai lilit-lilit tudung..jeles!!!




11 ORANG KRITIK:

bulat said...

tomey dak kocik 2..cam tembam kocik2 dlu..hehe

LaLaLovy said...

hek eleh siti. tiru ala2 lady gaga doe!menyampah.

B.E.R.Y.S said...

bulat: taw takpe!! comei gilakk..=)

lalalovy: auuww..nyampah gitu!!

FiSaU said...

yang gambar 1 skali tuu bukan cam tudung saji tpi cam sipot dah hahaha...

jom lawat my blog

http://hiburan-masa-kini.tk

Omar said...

err..yang kat atas sekali tu lawak la..cam cengkerang siput la aku nengok..


yang last sekali gambar budak kecik tu, tak sesuai la..coz budak tu pegang Al-Quran, lepas tu letak celah kelangkang..walaupun dia kecik lagi, nampak cam tak elok la..

Lekir said...

Lawa la... lagi lawa kalau yang pegang al-quran tu

MéuzAngelo™ XXIII said...

blog yg lambat nak loading.. satu ciri yg x bagus ni..
kalo nak ramai org kunjung n stay bace sume entry ni, kene la bg ringan sket blog ni..
widget2, gambo2 kat tepi tu buang je mne yg x penting..
cursor pun xpenting..

hanna said...

cantik dak kecik tu lg dr siti
nyahahahahha
fashion victim ke ape
hu~
sorry peminat siti.~

nway nice blog dear,
do leave ur link in my blog
i'll link ur's
(^.^)

B.E.R.Y.S said...

hahaahhaa..kesian kat siti..kuang3x..sape suh die pakai camtu kan?? thanx!!

classy babydoll said...

nape la ct pakai tudung saji ni??

B.E.R.Y.S said...

tudung tue disponsor kowt..kui3x..mahal agaknyekan??