Nurul Sayang Kamu: Sedapnya KFC

Sedapnya KFC


att:tajuk tiada kaitan dan memang disengajakan..terima kasih


Saya suke dia..Dia macho..weeehuuuu~


Dia CSL..bukan handphone CSL tue..but he's Caring..Sharing and Loving...everything!!!

Sometime saya konfius..dia nie sangat garang!! macam cikgu disiplin kat sekolah saya dulu..cuma dia nie tak bawa rotan ke hulu ke hilir..hehehe


And sometime dia bertukar!!! waahh!! jadi lucu seakan-akan nabil raja lawak..cam badut pun ade jugak..suka buat sy gelak terkekeh-kekeh..adehh..

Best buat dia marah..sebab nanti dia akan bertukar!! saya pula akan menangis!! mahu dipujuk! dan saya akan digelar..."kuat nangis"

Suka berebut menjadi anak kesayangan mummy sy..kadang-kadang saya sangat cemburukan dia..sebab dia berjaya curi hati mummy saya..tapi saya??? omaigod!! tak leh jadi..kes berat nie..


Saya kira dia sangat sensitif..saya pun ape kurangnya..dia tak boleh kalau sy menangis..nanti mula lah dia bertukar.."stop crying please!!"..wuuuaaahhh!!

Sanggup sacrifice untuk saya..tue yang saya suka..sebab ade sifat tanggungjawab dalam diri dia..suke suke suke nak tulis banyak kali sangat tak kira suka hati sayalah!

Dia selalu pesan..jangan show diri kamu sgt!!! kenapa kenapa kenapa??? Saya dah faham sekarang!!

thanks dear for being a part of my life.

thanks a lot.
i will appreciate and always appreciate you.
yah!! you.

thanks my dearie.



4 ORANG KRITIK:

Amieynna Amin said...

hehe.. siapalah CSL itu yer..
tengok mcm kamu sgt syg die..
=)
smoga berbahagia..

B.E.R.Y.S said...

hehehe..CSL saya sangat istimewa..chewah!!! anyway thanx!!!

cahayabintang said...

dayah,bila nk langsung ni??
dah bahagia sgt tuh...
nasi minyak-nasi minyak.....
hehhhe

B.E.R.Y.S said...

ntahla dalila..aku pun tak tahu..ade jodoh adelah..doakan kebahagiaan aku yer?? sob sob sob..sedih pulak rasenyer..erkk????