Nurul Sayang Kamu: Terbaca dan terkena tag..oppsss!

Terbaca dan terkena tag..oppsss!

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
= phone saya! kalau takde takleh connect dengan semua..terase dunia nie gelap seketika!

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
= duit sendiri? alamak! tak keje lagi takde gaji..

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
= tak kisah kat mana pun..asalkan bukan rumah mayat! tapi lau boleh nak masuk tv3..wakaka!

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
= insyaallah sampai akhir hayat..wahhhh..nurul sayang kamu like this! jumpa kat syurga nanti!


5. Adakah anda dilamun cinta?
= semestinya ye..!!! takmo tipu!!

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
= restoran nims yang dalam ceruk terperuk tue..

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
= Kisah cinta yusuf dan zulaikha..tak abes-abes baca..dah berbulan-bulan dah..adehh..

8. Apakah nama kamu?
= suke soalan nie! parent panggil kakak, member panggil nurul, kwn2x blogger panggil berys, ade jugak yang silap panggil berus! aiiisshhh! marah nie..my dearie panggil..???? hurmm..

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
= mummy!! dengan ayah pun ok time mintak duit poket..lalalalalala..~

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
= ermmm..siapa yer?? teringin nak jumpa klon saya!! rase2xnye dapat jumpa ke tak ye..

11. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
= sgt2 rajin..titik dua bertindih!

12. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
= tempat yang kalau saya pergi saya nampak dia..=)

13. 8 perkara yang amat saya gilai.
= a> gile kat my dearie (''_")

= b> saya gilakan yellow colour!

= c> saya gila bermuka buku..setiap saat! pergghh...

= d> lagu-lagu taylor swift...

= e> gila berblogging...

= f> gila bile jumpa org gile..weeee~

= g> gila takut tengok mat rempit ngan mat pet!!!

= h> gila berborossshhh

14.8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
= a> muka buku

= b> muka buku lagi

= c> muka buku lagi dan lagi

= d> aduiiiihh!! penat nak taip ulang-ulang..paham-paham sendiri..

15. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
= a> love story by taylor swift

= b> tuhan beri aku cinta by ayusitha

= c> cinta terakhir by aiman

= d> teruskanlah by agnes monica

= e> kekasih halal by wali band

= f> permata yang di cari by dehearty

= g> perlu kamu by ajai & kris dayanti

= h> trouble is a friend by lenka

16. 8 orang yang saya akan tag kan
= a> huda_lulu
= b> mizbutterfly_wani
= c> luz aka malam expert
= d> sweet aina
= e> hurrmmm...sape lagi yer??? penatlah nak tag ramai-ramai..huhuhu

okey cukup..mahu rehat yang cukup..=) nite semua!!!

6 ORANG KRITIK:

bilis said...

1st

B.E.R.Y.S said...

musykil lah dgn bilis nie..setiap komen tulis 1st..apekah???

bidadarihijau said...

bilis always mcm tu..hehe
btw jarang dengar org suke yellow kaler tau...special neh..heheh

B.E.R.Y.S said...

owh yeke??? adakah itu satu penyakit bilis???

act, dulu tak minat kuning..dulu suker purple..cume skrg nie tak tahan tgk wane kuning!! mengancam sgt!!! auuwwww!!

beLLa said...

kalau bce buku cinta yusuf n zulaikha tuh sangat besh! agungnyer cinta diowang..;D

B.E.R.Y.S said...

owh..really??? belum habes bc lagi..huhuhuhu