Nurul Sayang Kamu: KAWAN IBARAT LEMAK MAKIN RINDU MAKIN BERLEMAK

KAWAN IBARAT LEMAK MAKIN RINDU MAKIN BERLEMAK




Saya rindukan mereka

Kawan-kawan saya

Tahun depan nak grad dah

Cepatnya masa berlalu

Sedihnya nak tinggalkan mereka..sob sob..

Melangkah ke alam pekerjaan

Yang selama ini saya nantikan (ayat nak power..)

Tapi percayalah

Nanti bila dah kerja

Mesti rase nak belajar balik

Macam sekarang nie dah study kat Universiti

Rase rindu zaman sekolah dulu..

Rindu nak pakai baju sekolah..wakakaka!!!
saya bangga sebab saya sekolah dulu pakai kain hijau!!
Motif.Saya.Bangga???
Sape tak bangga sekolah dulu cakap Arab masuk U tak tau cakap melayu tipu gila.

Rindu dekat cikgu disiplin saya!! cikgu yang dibenci oleh setiap student di sekolah..adehh..apelah malang nasib jadi cikgu disiplin..saya selalu kena panggil dengan cikgu disiplin sebabnye saya suka menjadikan public phone di sekolah dan di asrama sebagai handphone saya tanpa menghiraukan manusia lain...ohhh!!! kacau saja orang tengah syok-syok calling my bf..aiiisshhh!!

Rindu kat warden asrama saya yang selalu pegang rotan tunggu masa nak cepukkk jer student-student yang nakal macam saya malas sangat nak g prep tengah hari buta masa untuk org tdo lah weyh..!! baca sekali nafas je harap maklum terima kasih.


8 ORANG KRITIK:

Sendra said...

alahhh..sedih lahh baca cerita2 sedih macam ni...tapi kita memang kena lalui semua tu..people come and go,in the end,thats life..hurmmm

cheers,
sendra.

B.E.R.Y.S said...

yup!! dah name pun kehidupan kan?

ape pun yang penting silaturrahim tu takkan putus smpi bile2x...jgn susah je baru datang cari kwn..bile senang lupekan kawan..=) thanx!!

LaDy DeLLaZ said...

bangga jugak~!!

skola pakai kain hijau.. :D

B.E.R.Y.S said...

kak dell pun pakai kain hijau gak ke??? waaahhh!!! bangga sama-sama!! hehhee

wani napiah said...

ak pon bangga skolah pakai kain hijau..
n dr skolah rendah baju x pernah bertukar2..
putih memanjang..sbbnya x pernah jadi pengawas..haha

uwaaa..rindu sama cekgu khairul ngn ustaz ramli..
ingt time prep malam yg kne kuar dorm sblm isyaa'..
ustaz ramli tngu kt lorong DM n sebat betis2 mereka2 yg lmbt..
sek baik ak x kena sbb slmt smpai surau sblm ustaz dtg..haha..

B.E.R.Y.S said...

cik wani..kita kan satu skola dulu..ahahaa..!! rindunyer time skolah dulu!!! bile nak wat reunion nie!

whimsical wandiba said...

dayah!!!
teruja seyh jumpa blog ko. da nk dua thn xdgr cite. hehe
aku link kan blog ko eh :)

B.E.R.Y.S said...

wahh!! diba!! hehhee..rindunyer!!! lama sgt tak jumpa!! bile nak jumpa nie?????