Nurul Sayang Kamu: Bikin hati panas saja!

Bikin hati panas saja!

Jarang nak tengok saya marah..tapi kali ni saya rase nak marah..tak banyak pun nak marah..marah sikit-sikit jer..jangan cakap sy comel bile marah..kah3x!!

Marah 1: Saya benci betul lah orang yang cakap tak serupa bikin ni! pandai cakap tak pandai buat! grrrrrrr!! benci!! benci sgt!!

Marah 2: Nak tipu pun agak-agak lah..!! Aiisshh!!

Marah 3: Rase cam nak lempang orang jer sampai lebam bijik mata!! eeeeiii!! geramnyerr!!!

Marah 4: Hey! Otak ko letak katne ha??!!!! kat lutut ke kat tapak kaki..!! kaki dengan mulut same jer!!! hampeh!!

Marah 5:Apesal lah ko kedekut sangat!! kalau tak nak bg cakaplah awal-awal!! tak pyh sibuk nak buat muka sana sini ko hengat ko tue hebat sgt! tue semua dunia jer la weyh!!!

Marah 6: Alamak..byk pulak nak marah...oklah..simpan marah yang keenam nie untuk next sesion!!

*setan-setan tolonglah pergi main jauh-jauh! plezzz!!! shuhhh!!

6 ORANG KRITIK:

mcjust.lol said...

haihhh panas panas panas~

B.E.R.Y.S said...

mcjust.lol:mak aiii..! panas jugak lol..~ huhuhu

Mr Rulez said...

cam nie ker mara..ptt org cakap tomey..hehe

asl g pinjam ngn org kdkut..mmg tak bagilar dia..klu dia tak cakap pun tau dia kdkut..;)

B.E.R.Y.S said...

Mr Rulez: hahaha..sy dah cube semarah yang boleh tapi tak boleh lorh..agaknye sbb tue lah org "pijak" kepala saya nie..

mood:sdng berusaha menjadi garang..

yang psl pinjam tue, mula-mula ingatkan org tue ok sbb time bg pinjam baik je mulut dia..tup2x pas bg pinjam bising plak..lain kali ckp jela awal2x tak nak bagi..mcmlah hebat sgt! iissshh!! marah nie........!! huhuhu

LaDy DeLLaZ said...

pergh, nurul marah?
biar benar..
meh sni akak pujuk..
bg cik kumbang leh? XD

p/s 1 : ooo.. post yg nih rupanye.. :D

p/s 2 : lawa spek.. XP

B.E.R.Y.S said...

haha..ni lah post nye kak dell..weee..~ lawa kan spek saya?? hahha..=)