Nurul Sayang Kamu: Bangun Semua Bangun!! Cari Kumbang!!

Bangun Semua Bangun!! Cari Kumbang!!

Bosanlah tengok orang yang frust-frust menonggeng cam kuda kepang nie.. erk? haha..tibe2x plak terpanggil untuk story mory pasal isu frust-frust nie..walaaweeyyhh!! apela nak difrustkan setakat putus cinta jer pun bukan putus jari putus kaki tangan hidung telinga pun kan? yela, cinta tu boleh dicari, kalau putus jari mana nak cari ganti..mahu ganti pakai jari beruk kah? belum confirm beruk tu nak bagi jari dia..sah-sah korang tak nak kan? kan kan kan? haha..

So, saya nasihatkan tak payahla nak kurung diri dalam bilik 4 bulan tak nak makan tak nak minum bajet dia datang balik terhegeh-hegeh merayu melutut nak kat korang balik..sudahlah..chill babe!! Ujian tue sangatlah kecil kalau nak dibandingkan dengan ujian wanita zaman dahulu..contoh, Sumaiyah..camne dia kene seksa dulu..anak dengan suami dia diseksa depan mata..meninggal depan mata..korang baru hilang balak jer, dia hilang suami dan anak..fikir-fikirlah..meh saya nak ajar korang bersikap rasional meh..[pergghh! rasional?]

Alaaa..kalau nak kata korang syg balak korang tue gila-gila ibarat nyawa korang..tak percaya lah saya..pergilah hidup dgn syg korang tue..[emo pulak..wawawawa!!] Setakat baru couple sebulan dua dah kelam kabut macam titanic langgar iceberg..Nak nangis sampai hijau bijik mata..[hebatnya sampai hijau!] ..simpanlah air mata korang..mahal taw tak? banyak benda lagi korang boleh buat dengan air mata korang tue..menangis sebab insaf dengan dosa-dosa lalu kan bagus..

Bangunlah gugirls semua..tak payah kenang-kenangkan benda yang dah lepas..tak semestinya kita akan memiliki setiap yang kita sayang...semua yang kita ada pun Allah bagi pinjam jer..termasuklah kasih sayang..Ingatlah..Ingat!! KUMBANG BUKAN SEEKOR..BEREKOR-EKOR TAHU TAK?? tak cukup seekor meh saya tambahkan lagi ekor-ekornya..hahahaa..sumpah saya mereng!!

Oklah..chill!! happy always kepada yang baru atau akan dan sedang putus cinta..hehehe..happy alwiz semua bloggers and readers!! weeeee..~

6 ORANG KRITIK:

Sylarius said...

Akibat terpengaruh dengan fantasi cinta televisyen, wanita di Malaysia semakin emo.

B.E.R.Y.S said...

hahaha..taw takpe..lagi-lagi tengok citer hindustan..emo abes!! haha..=) nice sharing!! ;p

LaDy DeLLaZ said...

erk.. nurul mau tlg tambah ekor??

cmne tuh? ngeeeeee~ XD

B.E.R.Y.S said...

kak dell:hahaa..bukan saya yang mahu tambah..saya mahu tolong carikan kumbang jer..kenapa? kak dell mahu seekor lagikah???

*abg lord zell!!! tengok kak dell nie.............cepppaaaatttt!!!

LaDy DeLLaZ said...

hahaha.. xmoh la.. tolong cari akak kucing gemok sekor, boleh? heheh..

* erk, xpe2.. akak x suka kumbang, akak suka org.. wahahahah.. :P~

B.E.R.Y.S said...

kumbang nie bukan yang kat tepi jalan tue..saya bagi kumbang yang tahu menghargai..

lebih kurang "ladybird" hahaha..kan comel!! kah3x!!gelak guling2x...weeeee..~