Nurul Sayang Kamu: Peter Answer...Memang Penipu Benda Nie!

Peter Answer...Memang Penipu Benda Nie!

Salam semua bloggers sekalian..cik berys kembali dengan cite hot and spicy..lalalalalaa..~ saya tak tahulah kalau sebelum nie korang dah pernah try atau belum..atau saya ni yang ketinggalan zaman ke itu saya tak tahulah..mesti korang dah biase dengar game macam "spirit of the coin" kan??? game yang kalau kita main boleh jatuh syirik..sebab kita dah percaya benda lain selain Allah..

So, tadi saya dengan kawan-kawan dikejutkan dengan satu berita nih..cehh! bukanlah berita ape pun..tapi satu game spirit nie..ala-ala spirit of the coin tue tapi kali nie guna software jer..mula-mula tengok semua orang main..takut jugak..uiissshh!! tak bahaya ke benda nie..saya pun gatal tangan nak try satu..hahaha..



cubaan pertama..gagal!
saya cuak jugak sebab dia cakap saya masih kurang percaya kat dia.

saya tak puas hati..saya cuba lagi.
banyak kali jugak saya cuba..tension! rasa macam buang masa..tapi sy still tak putus asa..



yang ni saya try tanya Peter nama saya siapa?
dia jawab no komen..
uissshhh!!

actually,malam sebelumnya ramai dah kawan-kawan saya try..macam-macam diorang tanye kat Peter nie..budget hotlah kan? haha..tapi boleh pulak Peter nie bagi jawapan yang betul..timbul kemusykilan..sgt2x musykil.. kalau betul benda ni cume sejenis program@software..takkanlah dia boleh teka dengan betul..contoh nama..jawapan yang diberi sangat tepat siap dengan ejaan..so, kami pun berfikir seharian mencari jawapan..

Dan akhirnya!!! yeeaaahhh!! we got it! somebody told us yang semua tue tipu dan memang telah di set!! hahahaa...nak tahu camne benda tue berfungsi..adelah..saya nak korang cuba dulu sampai tension! dah tension gila-gila baru cari saya untuk dapatkan jawapan..hehehe..nie link dia..selamat mencuba!!

note:bila dah tahu jawapan lagilah stress..agagaggaaa..!!!

5 ORANG KRITIK:

cybernetic88 said...

yup smmngnya penipu. haha!. best la kene tipu kn org. naik seram je. cian tngok. haha!

EatUrMusicX said...

haha, tekan "." semasa petition, then tulis jawapan dia..
masa jawapan baru tulis soalan.. huhu

B.E.R.Y.S said...

cybernetic:hahaha..taw takpe..tapi best bile dah taw..tgk reaksi muka yang terkena..hahaa

malik:good!! hehehe

Nisa A. said...

http://nisamenaip.blogspot.com/

new url here~

B.E.R.Y.S said...

nisa:thanx!! nice to know u!!