Nurul Sayang Kamu: Sekali Curang..Berkali-kali Kitorang Serang!!

Sekali Curang..Berkali-kali Kitorang Serang!!



Tips nie khas untuk kengkawan saya (girls only!!) yang sudah berpakwesss...kalau bf you all curang meh ikut tips saya nie meh..baik kan saya nie nak tolong kawan..hahaha *ayat nak mengampu*


1. Bagi bf korang yang ada motor@kereta, kereta sorong pun boleh jugak kalau nak. korang pancitkan je tayar motor@kereta dia. tak pun korang cabut side mirror.nanti tak bolehlah bf korang nak kuar berdating dgn girl lain. Kalau tak cukup kejam..simbah je air longkang pastu conteng kat motor@kereta dia "LELAKI CURANG TAK KENANG BUDI" kalau beranilah ye kawan-kawan..hak3x!!!


2. Kalau tengok bf korang asyik mesej je 24 jam walaupun jasad korang ade depan mata, tue dah confirm2xlah cari nahaskan?? ape lagi..jalankan misi anda..amek phone dia baling kat dinding! kalau tak pecah..ajak dia g tandas..nak watpe kat tandas tue??? hurm..think positive! rendam je phone dia dalam mangkuk tandas..pastu korang cakaplah nak "o'ok" jap..hahaha..rasekan!!

3. Kalau dia chatting dengan pempuan lain..korang chattinglah dengan laki lain..takpun korang pilihlah kawan-kawan rapat dia..takpun abang dia ke..nak lagi up sikit, bapak dia..kot-kot tersangkut..tak dapat dia, abg or bapak dia pun jadilah kan..hohoho..kalau korang sangguplah..tak sanggup I..Weehuuu..~


4. Kalau bf korang hilang dan tak dapat dikesan..dan korang rase yang bf korang tgh ngedate dgn girl lain [saya tak ajar untuk think negative ok..] tapi kalau korang rase jela..korang buat-buat je salah hantar mesej..kalau boleh mesej tue bagi bunga-bunga sikit then macam korang ade laki lain jugaklah contoh macam "sayang, camne dengan date esok jadi tak?" padahal korang berdua memang tak janji pun nak ngedate..pastu send kat no.bf korang..confirm punye korang akan dapat msg on the spot!!! taw takut!! kalau tak dapat tue dia mmg tak heran kat korang dah..hahahaha..tak dapat nak tolong..

5. Tips ke-5 nie selalu time sekolah dulu biase buat.. [bukan saya buatlah, kawan-kawan saya buat] alaa..biase kita tengok kalau budak-budak nakal nak kenekan kawan dia..time budak tu tengah khusyuk buat something kita pun pura-pura tepuk badan dia [padahal kita tampal note "saya cantik! undilah saya!" kat badan dia..wakakkaa!!]..korang buatlah camtu kat bf korang.."saya hensem tapi saya gatal! no.tepon saya 013#######..." hehehehe..padan muka dia!!!




note:tips nie untuk orang yang separuh waras..kalau berani cubalah..okies!! semoga berjaya dalam dunia percintaan anda semua..~

4 ORANG KRITIK:

gelarezz said...

pergh..dasyat tuhh..
boleh mmbawa kpd perang dunia cinta ke 2 stengah tuh..haha

B.E.R.Y.S said...

erk?? perang dunia ke 2/1/2??? hurmm..

bukan perang dunia dah ke-4 ke??? hak3x!!

lalallaalalalalllalalalalaa...~

Kie-yu said...

halamak. kalau boifren ai larik mcm mane??

B.E.R.Y.S said...

hahahaha..kalau bf u lari,u kejarlah balik..takpun u lari sama-sama dengan dia..kan dah memupuk budaya yang sihat..kah3x!!

berlari keluarkan peluh..sweet gitu kan??? hahaha..=) bagus tak idea saya nie????