Nurul Sayang Kamu: Lawyer to be..Belajar business tup-tup jadi Lawyer

Lawyer to be..Belajar business tup-tup jadi Lawyer



sila abaikan muka saya! penat after selesaikan satu kes berat..hummphh!

Kepada siapa-siapa yang nakkan keadilan dalam hidup bolehlah berjumpa saya kerana saya sekarang dah jadi Lawyer!! yeeeyyy!! kalau ade kes yang nak tuntut clash dgn bf/gf, nak dapatkan khidmat nasihat ke boleh juga..free service untuk yang first time datang..2nd time kene bayarlah yer?


note: sesungguhnya berangan itu sangatlah bessshh!! weee..~

9 ORANG KRITIK:

jane said...

cgratss...haahha

kacang said...

hoho.
berangan rupenyee.

Anonymous said...

Baik Tuan Arif! ;p

-Mr.A-

B.E.R.Y.S said...

Jane:tenkiu!! ade pape pm me okayh?? baru berjinak-jinak dlm dunia perundangan..weee...~

kacang:angan-angan yang kesampaian..hehe..=P Insyaallah..

Mr.A: Siapakah? Ahmad Albab kah? Saya bukan Tuan Arif..setahu saya saya tidak menjaga mana-mana pekerja bernama arif...haha!! =P Joking..~

saya_arief said...

waaa...
macam potret lam mr.bean tuh..
amende ntah name die.

B.E.R.Y.S said...

arief:haaa??? potret mr.bean yang mane?? hahhahaa..ok tak?? ade gaya kan? pass lah nie jadi lawyer..even tak bertauliah pun..hahaha!!=P

Anonymous said...

Awak sgt comel..nice photo ;P

B.E.R.Y.S said...

thanx anooooooonyyymouusss!! weeee..~

spek biru said...

btl ker? sy nk mintk nasihat psl kewangan ni..