Nurul Sayang Kamu: Sikit-sikit nak touching..Pergi Jauh-jauhlah!

Sikit-sikit nak touching..Pergi Jauh-jauhlah!

Kat dunia ni macam2x ragam manusia kita boleh jumpa..ada yang pelik, jelik, selik, kelik, ape lagi..hurmm..tapi ade satu jenis nie yang betul-betul tak makan saman..memang orang selalu cakap "nobody perfect"..tapi kita boleh jer berusaha ke arah "perfect" macam orang kata jugak "practice make perfect"..so, ade satu jenis golongan nie bile kita tegur salah, tak tegur lagilah..kita nasihat untuk kebaikan tapi golongan nie memanjang tak boleh nak terima nasihat orang..hummpphh++!!

Golongan nie golongan yang kuat touching..sikit-sikit nak buat muka..sikit-sikit tarik muncung..sampai boleh sangkut hanger kat muncung tue.. camni:


::gambar hiasan::

orang lain gurau sikit tetibe je nak merajuk..haaiisshh!! padahal takde benda pun sebenarnya.. golongan yang kuat touching nie kononnya golongan yang sensitif..sensitif ke camtu?? komen? kalau sikit-sikit nak merajuk tue boleh terima lagilah..kalau benda kecik pun dah sampai tahap menyusahkan orang tue dah jadi kes lain tue..

touching-touching tak baguslah! kesannya pada org sekeliling..contohnya si A tengah touching dengan si B, dengan muncung si A yang panjang tue si A pun berjalan keluar meninggalkan si B..dalam perjalanan si A terjumpa dengan si C..si C yang tak tahu ape-ape ingatkan si A marahkan dia..so, si C tadi bercerita dgn si D pulak..so, sekarang si D dah pening kepala camne nak tolong settlekan masalah si C dengan si A..padahal masalah si A dengan si B tadi..seee?? jap-jap! korang faham tak contoh nie? jangan pening-pening sudah..ngeeee..~

nasihat saya untuk diri sendiri dan anda-anda..jangan ngade-ngade nak touching okeyh? takde faedah pun..buat orang menyampah lagi adelah..jangan jadikan sesuatu yang simple itu kepada complicated..macam relationship jugaklah elok-elok "single" gatai nak tukar "its complicated" hehe..*tetibe plak!* weee...~

oklah..have a nice day readers and followers semua..~

5 ORANG KRITIK:

Tn.Punya said...

Tarik trafik guna backlink... jom kongsi tutorial d sini http://myvitrd.blogspot.com/2010/05/tips-tingkatkan-trafik-menggunakan.html

a d r e y n i e e l i s y a said...

betul2...
x suka la yang sikit2 mo trasa kan...

huhuhu..
ada gak member gitu.
we olz ramai2 bgurau pasal zaman tadika dulu2..
boley dia touching gila...
ingat we olz x suka dia..
hahha

shafiq said...

gambar atas tu lelaki ke perempuan..haha..


My latest entry : Siri CSI Manakah Yang Anda Minat ?

B.E.R.Y.S said...

main tarik tali...ngeee..~

B.E.R.Y.S said...

shafiq:gambar nie lelaki kowt..haha..tapi cam girl kan?? weee..~

adreynieelisya: taw takpe..golongan sebegini sgt menjengkelkan..hummpphh!! =P