Nurul Sayang Kamu: Ape Ke Jadah Lah..

Ape Ke Jadah Lah..

Complicated.
5 sekali gus??

Saya sgt fail bab nak decide nie.
Takpela.
Skip dulu.

Nite semua.
With love.
Berys.




assignment membunuhku!
oke bye!

9 ORANG KRITIK:

Anonymous said...

dalam sesetengah perkara anda kne utamakan yang lebih utama. bezakan yang mana lebih penting.

cthnye: anda ade bnyk assgnmnt dan masalah complicated...

selesaikan masalah assgnmnt dahulu. semasa buat assgnmnt ketepikan kesemua problem yang ada. kosongkan minda anda. tumpukan pada yg satu. fokus!

dalam masalah complicated itu. tiada yang lebih mengetahui selain di atas sana. andai kata anda dpt pertunjuk dimana yang paling dekat dgn anda terpaksa diketepikan. anda kne lakukan. anda kne yakin dgn gerak hati anda dan pertunjuk yang anda dpt. cuba tenangkan minda dgn cara tersendiri dan paling bagus dgn cara berwuduk dan berdoa kepadanya dan membaca ayat2 suci. minta pertunjuk daripadanya. tp jgn membuat keputusan dgn tergesa2. kongsi la masalah dgn orng laen mungkn dgn care itu anda dpt kurangkn stress..

jgn stress ye....mulakan hari ini dgn senyuman... =)

*peace* =) ;p

B.E.R.Y.S said...

ohhh!!
thanx!!
dah lama takde org nasihatkan camnie..
huhu
am really appreciate it!!
;p
hopefully i can go through wif all the prob yang ade..
still enjoying my life!! wee..~

Hapiz Rahman said...

betul cakap cik anonymous di atas.. encik ke miss ke puan ke atau pakcik? :P

B.E.R.Y.S said...

hapiz:huhu..tulah, sedap pulak nasihat dia tue..tapi sygnye dia anonymous plak..huhu..

kita anggap jela dia universal..semua panggilan untuk dia..hehe..ataupun DR.ADVICE..hehe ;p

mizzbutterfly said...

nurul sayang kamu...berjela nye anyomous... tuh bg comment..haahah tak bace pun..yup asgment our prima enemy...boley..??

Abang Long said...

Salam,
Masa tgh belajar ni la patutnya sonok. Bila dah keje nanti lagi macam2 stress akan wujud..apa2pun gudluck on ur study dan bersedialah dgn dunia sebenar bila dah keje nanti...hehehe

Khairi said...

Oh... hai..

dah bangun belum hehe. salam kenal.

Khairi.

lieya orange M.I. said...

assignment?? ko tak cuti ker dayah...syok ooo cuti..=p

B.E.R.Y.S said...

wani:huhu..aku paling tak suke wat asgmnt! boleh tak cakap camni? hehe..ish3~ tak ikhlas betul kan? nak markah banyak tapi malas..apelah..haha ;p

abg long:hurmm..sedang cube untuk enjoy dgn asgmnt yang berlambak!! huarrghh! bunyi cam seram je alam pekerjaan tue?? lau camtu nak kawen dgn Dato' lah..takyah keje.. =)))

Khairi:ohhhh!! hye hye!! sudah bgn! ;p salam kenal juga..~

Lieya:tak cuti pun..aku kan pelajar pintar..wat overtime blaja..haha..org lain cuti aku overtime..keh3~ ;p